Rugaciune la Biserica Sf. Nicolae - Selari

Rugaciune la Biserica Sf. Nicolae - Selari | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

A fost cineva acolo? Stiti ceva de ritualul acela cu 34 de lumanari care se face acolo?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mada, eu stiu de un ritual cu lumanari (parca 33) la biserica Sf. Gheorghe, cea de la capatul tramvaiului 21 (parca, cel care merge de pe landa Cocor spre Obor-Colentina). Am si fost, mi s-a parut ca m-a ajutat. O fi fost autosugestie, nu stiu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaangel2 spune:

Buna ziua doamnelor si domnisoarelor!Ma numesc Roxana si sunt nou intrata pe acest forum si cu permisiunea voastra a-si dori sa spun si eu cateva cuvinte referitoare la acest subiect.
La biserica Sfantul Nicolae - Selari se face un ritual cu 33 de lumanari lunea, miercurea si vinerea.Trebuie facut de 9 ori iar a zecea oara se merge cu acatist de multumire cu faina,ulei,zahar si paine din care vei lasa o parte la biserica iar o parte le vei lua acasa.Nu trebuie sa intrerupi si ar fi bine sa poti tine si post in acest timp.Eu am facut acest ritual si am simtit pe pielea mea puterea lui Dumnezeu.Cu credinta, post si rugaciune orice este posibil.Dumnezeu sa ne ajute.

Mergi la inceput