Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 57
Raspunsuri - Pagina 15
aris26 spune:
fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri.
cam la fel mi-a zis si mie. ca o sa trebuiasca o spermograma dar o sa imi zica el cand.
eu am o banuiala ca nu am reushit nici luna asta. am luat ultimele pastile de utro luni seara si acum ma ashtept la musafini nepoftiti
asha ca probabil ca o sa-l intreb la tel.
of iar am cazut in depresie. m-am cam saturat. stiti voi senzatia.
va pup pe toate.
bafta tuturor!
georgia_c spune:
io's sor'ta felix... stii tu vorba aia ... sor'mea'i geta ..de ma chema si geta eram o mare familie fericita![]()
mai daca te doare burta , din cat am bantuit io pe forumuri si am citit , nu e decat de bine , se prinde bb ..chiar asa , cat mai ai pana te testezi ?
va postez fetele tot ce citesc , acum sunt pana peste cap , in tratamente naturiste pt cervicite , si alte de-astea
si ca sa vedeti ca ideile mele sunt putine si fixe
, o sa va dau un exemplu
so , sa zicem , ca fac laparoscopia , si ma trimite dr t acasa sa prestez ,dar nu mi-am facut nici o analiza (ideea mea fixa), si mucusul ramane cam la fel , adica naspa , ce sa mai in colo si in coace ...cele 6 luni sunt cam pierdere de vreme ...adica loterie ... daca nu ai nimic , poate se prinde , daca ai , bonjurel .. si-un praz verzui ..ca nu se prinde ,si se ajunge la IA..si intreb asa ca cineva la poarta noua , de ce nu se elimina toate posibilele cauze ??? nu va mai bateti capul cu mine , ca oricum sunt o cauza pierduta ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aris26 spune:
geta...hahhahha.....eu cred ca el presupune ca anlizele astea de baza le avem la zi. eu una le fac cam la 6 luni maxim un an, indiferent daca incerc sau nu pt bb.
de ce nu te duci tu sa le faci in alta parte?
bafta tuturor!
felix76 spune:
Pai chestia de mucozitati se elimineaza cu ajutorul IA care ocoleste toate aceste productii ale corpului nostru.
Ma cheama Geta si nu ma duc! Stau cu voi! Daaa, mare familie mai suntem!
Sa va spun cum stau cu testerile: am facut pregnyl pe 2 mai deci din 16 nu mi-ar mai influenta testul de pipi. Daaaaar ovulatia mea a avut loc in saptamana 5-9 mai (pe 4 am facut monito si mi-a spus de chisturi si n-am mai putut sa raman in Bucuresti nici pentru monito nici pentru inseminare... Am revenit pe 9 si mi-a zis ca vede foliculii sangerand deci presupun ca ovulatia a avut loc mai aproape de 9 decat de 4 mai... pe 4 si pe 8 mai am executat sot la pat). Deci cand sa-mi fac test ca sa fie pe bune? Unul, asa de control, cred ca o sa imi fac maine da o sa fie el in regula? Daca nu vin rusii, o sa mai fac inca unul in jur de 20 mai... Offf cred ca v-am zapacit cu datele aste, ca m-am zapacit si pe mine!
Georgia, ia zi tu de cervicitele alea ca am si eu o BUBA pe col pe care a vazut-o si Tutu la inseminare, dar PAP-ul mi-a iesit tip II iar cand m-am dus la cauterizare, amu vreo 10 ani ca de atunci era descoperita rana de alt doftor de pasarici, m-a trimis acasa ca nu avea ce sa imi cauterizeze ca nu mai vedea rana... O fi chiorat doftoru intre timp...Sau, din cetelile mele doftoricesti, am tras concluzia ca rana e pe fond hormonal, odate e odata dispare... David Copperfield o cheama!
Pup,
Felix
magdita spune:
quote:
Originally posted by Leditia
Buna fetelor.Nu stiu cate dintre voi ma mai tin minte.Din pacate nici pacienta dr. Tutunaru nu mai sunt ca acum sunt in Cta si e f greu sa ajung la el mai ales ca timpul meu liber este f limitat.Am citit una alta acum pe net despre el,ca sunt insarcinata si uitasem cate pastile imi daduse sa iau de utrogestan in timpul cand eram pacienta lui.Pt ca am pierdut mai multe sarcini,stiu ca sfatul lui a fost sa incep tratamentul imediat ce vad cele 2 liniute si sa merg la dr.Dar cum stiti si voi dureaza pana ajungi la dr cu programarile astea..
Cam atat voiam sa va zic...Deocamdata nu stiu la ce dr o sa merg aici in Cta,dar o sa vad daca imi va prescrie ceva sau nu..Mi-as fi dorit sa pot ajunge la el,dar din pacate distanta e prea mare,sarcina e pretioasa sa zac pe drumuri tot timpul,iar timpul liber mi-e ff limitat din cauza jobului si a scolii.
Va pupic si va doresc numai bine.
POZE
Ledi,

Felicitari pentru sarcina, sa ai parte de o sarcina usoara, de care sa te bucuri in fiecare clipa !
In prima instanta, cred ca ar trebui sa iti pui utrogestan 2 dim, 2 seara.
Pe prima pagina e trecut tratamentul de sustinere prescris de Dr.T :
Tratament de sustinere a sarcinii recomandat de dr. T (aici doar cu titlu informativ):
Primele 12 saptamani: acid folic 1 pastila/zi, Magne B6 4 pastile/zi, Aspenter 1 pastila/zi, Utrogestan 4 ovule/zi, Pregnyl 1 injectie la 4 zile.
Dupa 12 saptamani - continuare Biomarin Plus.
Daca ai timp, poate ne povestesti si noua dupa cat timp ai reusit sa obtii sarcina si in ce modalitate, pentru incurajare

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
felix si eu am avut o ditamai rana pe col acum vreo 3 ani si am reparato. acum tutu nu mi-a mai zis nimic de rana. sper sa nu se fi refacut ca am inteles ca ranile astea revin dupa o perioada.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
magdita spune:
quote:
Originally posted by felix76
Fetele, pe mine ma doare burta! Asa ca la ciclu... Sper sa nu vina uratii asa repede... Ce ei nu stiu ca am ovulat abia saptamana trecuta????
Felix
Feli
Doamne ajuta sa fie semn de implantare. Machus
, felicitari pentru Bubu, sa creasca sanatos la mami in burtica. Inca nu indraznesc sa imi imaginez fericirea imensa pe care ai simtit-o !
Sper din tot sufletul sa traim toate o asemenea fericire !!!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tt.lilypie.com/0vOnp3.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Fetele, voua pot sa va spun
Ma uit la pozele fetitei fratelui meu si zambesc continuu, e o minune de fetita, sunt asa de fericita parca ar fi a mea... Iubesc o mogaldeata rozalie si nici n-am vazut-o decat in poze!
Felix
rocsy2007 spune:
felix e normal sa simti asa pt ca are sangele tau. si oricum copiii sunt niste ingeri. nu ai cum sa nu ii iubesti.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta 
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
acest topic este si pe site-ul Desprecopii/print_article.php?id=1171&catname=Obstetrica-ginecologie (puneti voi www , daca mai este necesar)
se pare ca treaba e mai complicata decat credeam
felix, sa va traiasca mogaldeata ..
cand cumnata mea a ramas insarcinata , m-am cam perpelit , adica m-am jelit ca io nu raman, ma rog pe vremea aia aveam interdictie sa raman , dar cand s-a nascut piticotul, care si acum e un scump , ce sa-ti zic mi-au trecut toate trairile mele ..... acum , parca m-am operat la capatana ,si chiar ma bucur cand aud de noi si noi gravidute ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein