Buna,
Am citit majoritatea mesajelor in legatura cu acest subiect postate anul acesta. Anumite nelamuriri mi s-au clarificat, insa mai am cateva intrebari punctuale.
Pe 17 iunie 2008 mi se incheie concediul de crestere a copilului. Pe 18 iunie trebuie sa revin la serviciu (lucrez intr-o intreprindere bugetara). Ma intereseaza daca exista in vreo lege specificat cu cat timp inainte trebuie sa depun cererea de revenire la munca? De la Personal mi-au dat de inteles ca o pot depune chiar si in ziua in care revin la birou, dar eu vreau sa fac totul legal, deoarece sunt insarcinata in 5 luni, si nu doresc sa le dau posibilitatea de a-mi baga bete in roate.
Cererea depusa de revenire din CIC are vreun format anume, in care se specifica vreo lege, ceva, sau pur si simplu ii anunt ca incepand cu data X voi reveni la munca?
Multumesc foarte mult. Si sper sa ma ajute cineva.
Steluta (19w+) si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
1. Ti s-a spus corect de la serviciul resurse umane.
2. Nu este un format anume, este defapt o adresa simpla de informare nu o cerere propriu zisa.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Multumesc foarte mult pentru promptitudine. Stiu ca ai atat de multe intrebari la care incerci sa raspunzi.
Steluta (19w+) si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)