Help! Ce imprimanta aleg?

Help! Ce imprimanta aleg? | Autor: Androix

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi dati un sfat ce imprimanta sa aleg. Nu-mi trebuie nici o sofisticarie, daca ma intrebati pe mine una alb negru e suficienta. Vreau ceva ieftin, care sa consume putin (la cartus ma refer nu la curentul electric ) si ale carei consumabile sa nu coste o avere. Sunt convinsa ca sotul meu ar vrea una care sa printeze si color desi eu nu ii vad rostul, dar va rog spuneti-mi ce sa cumpar ca vine sesiunea si-s moarta fara imprimanta.
Multumesc!

Andreea mama de Filip si Georgia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

lexmark x2350 mutifunctionala fiabila,cartusul costa in jur de 60 ron

out of my mind.back in five minutes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

E bine daca iti spun de ce sa te feresti? Canon Pixma IP1700. Am avut proasta inspiratie sa o iau si am constatat ca merge ca un tractor. Zgomotoasa si lenta.
Am avut lexmark, simpla(cartus negru si color) si-i duc dorul(zgomot mic, rapida, incarcare cartus ieftin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Eu am HP Photosmart D5160 si o am de anul trecut. Sunt foarte multumita de ea pt ca ii pot reincarca si singura cartusele, printeaza f bine si pozele si cu un ambele cartuse pline printez cam 200-300 de pagini, poate chiar si mai mult uneori.
Anul trecut costa cam 400 de lei, iar acum am vazut ca e in jur de 200-250 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

acasa Epson - dar nu straluceste - rau nu e - totusi - serveste scopului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

. Chestia este ca la imprimantele ieftine costa mult cartusele, si la cele scumpe cartusele sunt ieftine. (sau se pot face refil)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai mi-am luat o multifunctionala HP deskjet F4180 si sunt foarte multumita. A fost aprox. 2.5 milioane lei la Carrefour, instalarea foarte simpla si rapida, am incercat si printarea si scanarea si copierea, toate merg impecabil. Este si destul de compacta ca dimensiuni, imi incape lejer pe polita de sub birou. Inca nu stiu cat o sa ma tina cartusele, ca o folosesc acasa, ocazional. Dar am citit ca se poate face refill.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

And the winner is... HP multifonctionala asta cred plec la cumparaturi si cred ca asta va fi. Acum sa vedem cum iese socoteala din targ.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Eu as alege una laser, dar cred ca la ora asta ai cumparat deja.

1. la cele cu cerneala se defecteaza des capul daca nu sunt umplute cu cerneala de calitate si daca nu sunt folosite corespunzator sau un timp mai indelungat.
Pot apararea mult mai des probleme cu trasul hartiei din tava.
Viteza de printare este mult mai mica.
Calitatea este mult mai slaba.
Daca nu ai hartia corespunzatoare scade simtitor calitatea.
Dintr-un cartus scoti 100-150 pagini.
etc etc

2. cele laser sunt IEFTINE
un toner original costa 200-250 ron si printeaza min. 2000-2500 pag.
calitate, rapiditate, fiabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Joxy, acuma zici? ramane informatia aici pentru altcineva care o sa vrea sa-si cumpere imprimanta. La nevoile pe care le am eu merge si una pe cerneala. Oricum multumesc de info.

Deci socoteala din targ a iesit in felul urmator: am gasit aceeasi imprimanta de care zicea Gabitza, in carrefour tot la acelasi pret 250 de lei. Am pus-o in cos si cand sa plecam spre raionul de d-ale gurii, am vazut pe cealalta parte a rafturilor o imprimanta identica mai ieftina cu 50 de lei. Am elucidat misterul diferentei (rezolutie mai mica, dar la ce fac eu cu ea nu am nevoie de cine stie ce rezolutie) si am luat-o pe cea mai ieftina. Deci am luat HP multifunctionala F2180. Deocamdata sunt multumita de cum pune hartiile in ordine si cat de usor imi este sa printez fata verso!
Oricum o sa incerc sa fac in asa fel incat sa-i cumpar cartuse originale ca sa am grija de ea, macar asa un timp

Urmeaza o imprimanta pentru fotografii cannon, e febletea lui Mihai si o primeste cadou de ziua lui, asa ca vom fi acoperiti si pe partea cu rezolutie buna pentru scos fotografii. Dar vom fi acoperiti si de imprimante sa vad pe unde le mai asez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Vreau sa imi iau o imprimanta Laser alb-negru buna si ieftina Ma gandeam la un HP1020, e destul de ieftina (pana in 400 lei) si am inteles de la o cunostinta ca e si buna (in sensul ca tine mult tonerul si nu agata paginile). O fi oare cea mai buna varianta??? Aveti alte idei, alte pareri?

Mergi la inceput