Minunatele Scorpiute (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatatelor,
...ei,ei...ce va inghesuiti asa

Monica si multe
Noi am avut o zi plina abia pe la 13 ne-am intors ,a dormit Donu' si acum PC

intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

acum 5 min am primit o veste super de la elena

"Lorelei s-a nascut azi la 12.55m la amiaza in Leuven! Toata lumea e bine si fericita!"

Felicitari Esmeeeee ...sa fiti sanatoase amandoua si abia va asteptam cu poze
Cristi cred ca este super fericit!
va pe toti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Esme felicitari.Sa-ti traiasca LORELEI sa fie sanatoasa .Sa fiti sanatosi cu toti iar DD sa va dea tot ce va doriti.

Elena si

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti si de la mine,

Esme,felicitari si sa va creasca sanatoasa minunea!

Fetelor,eu azi dau cu sapa la munci...recuperam de la mini vacanta de Paste si 1 Mai...maine iesim la iarba verde....iupiiiii!!!Si e un soare si frumos afara....de mor...imi vine sa ma tot duuuuuuc.

Week end minunat,scorpiute!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

hello pe toate sa aveti un we fain

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Salutare, tuturor fetelor minunate de aici !
Sper ca toata lumea e bine, la fel cum suntem si noi !
Mi-am reluat serviciul de joi, dar nu am avut timp de net. Dupa 2 sapt. de absenta, am avut ce recupera.
Iar de acasa nu prea mai am timp sa intru, ca de ieri, au venit pt. 10 zile, fratele meu cu fetitza si mami a ei. In sfarsit, mi-am intalnit nepotica mica, live.
La Buzias a fost minunat, Cristinei i-a mers foarte bine. Am avut un program plin de activitati: ore educatie medicala si dieta, sala de sport, plimbari si joaca in parcul Centrului "Cristian Serban", piscina, tip top mini top, dans, poezie.... Ca dovada, iata pozele !
Am reusit sa ma intalnesc cu Mira. Desi scurt, emotia a fost mare, iar bucuria de a-i vedea pe ea si minunile ei, a fost si mai mare.
E o tanara doamna, foarte faina, finutza si minunata, asa cum o stiam din postarile ei.
Cu Ana, ne-am pupat la telefon, caci atat s-a putut.
Felicitari Esme, pentru gemanutza Lorelei !
Sanatate, amandoura si sa va aduca mereu numai bucurii, mica printesa !
Va imbratisez si va pup pe toate cu mult drag si doooor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

buna,
ce fac scorpiutele?

Mergi la inceput

ninutza... bine ati revenit acasa
frumoaselor am vazut pozele si totodata toate activitatile fantastice de la centru, prietenii dulcinei si locurile minunate de la buzias(ce lumina faina si ce senin este cerul acolo) , ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine si v-ati distrat, am vazut si minunile mirei si pe mira aproape ca l-am vazut si pe cristi(din discutiile lui kiki la telefon) cred ca tare greu le-a fost fara voi acasa si bunicii si verisorelor (nepotelelor)...dar sa stii ca si noua ne-a fost tare dor de voi

daniela noi suntem bine, azi ne-am plimbarit prin parc si la piscina...maine inca nu avem un program...depinde de pitici ca ei sunt sefii

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna dimineata minunatelor,
O duminica perfevta va doresc si tot binele din lume.
Poftiti la cafa si o gustarica .

Astrele spun azi:

25 mai

O persoana apropiata sau chiar partenerul se comporta intr-un mod neasteptat. Fii flexibila si intelegatoare si accepta sa faci unele compromisuri.

Altul

Ai avantajul ca poti invata atat din sfaturile si din greselile altora. Daca insa renunti la precautie si simtul masurilor, riscurile la care te expui pot avea consecinte neplacute.
Gradul in care esti si vrei sa iti pastrezi echilibrul, atat in situaiile importante, cat si in cele banale, decide reusita, sau esecul tau. Daca actionezi impulsiv, o vei lua razna si vei comite greseli pe care in mod normal nu le faci. Persoana iubita este alaturi de tine si iti va oferi sprijinul moral necesar pentru reusitele tale.

Nina ma bucur ca v-ati intors cu bine.Vizionat pozicile rozalii,vazut minunile Mirei si pe ea o ,terasa "Avion",tzasnitoarea...ehe v-ati distrat nu gluma.
Ana,Monica,Daniela,Esme,Pisicuta,Adriana,Nina2...multi -ici .

Eu mi-s in picioare caci "Donu'Dodo"a avut de "prasit-udat" s-a trezit la 5 si la 7 a adormit la loc.
La Ct e soare si cald...astept sa stiu ordinea in care sositi la "mare ,la soare".

intregul .

Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput