Minunatele Scorpiute (57)
Raspunsuri - Pagina 17
Anina_n spune:
Prezent !
La mine se precipita treburile ca se apropie plecarea si mai sunt "n" lucruri de facut. 
Ana, sa va bucurati de Marius, sanatos si voios, inca multi ani inainte ! 
La multi ani, Marius ! 
Monica, ce frumos v-ati distrat in weekend si ce dragut din partea voastra ca nu ati uitat-o nici pe Ruxi ! 
Tortul si tonul petrecerii au fost minunate, din cate ne-ai aratat si ne-ai povestit. Poze de la party nu ai ?
Ce a zis Alex, ca are 7 ani ?
Am fost si noi la o petrecere de 6 ani si nu l-am uitat nici pe fratiorul sarbatoritei.
Poze nu am, ca uitasem aparatul acasa. 
Azi, insa, Cristina are serbarea de ramas bun de la gradi. Sigur nu vom uita aparatul foto ! ![]()
Tare greu am convins-o ca trebuie sa mearga in fustita sau rochita si cu parul pe umeri, ca doar e ultima serbarea la gradi. Nu mai are parul chiar asa de lung(ca la Buzias), ca la intoarcerea acasa i-am mai taiat din capete.
Vanina, insanatosire grabnica micutei tale ! In curand iti reiei serviciul.
Astepti ?
Mira, nu ne-ai scris cum a fost in deplasare ? Cum s-au descurcat cei de acasa, fara tine ?
Gabi, mai povesteste-ne despre Bodo, ce progrese face ? ![]()
Laura, multumesc pentru mesajele de la poze !
Uf....tare greu e sa ai bb mic in casa, timp de 10 zile, sa-l ti in brate, sa-ti zambeasca si apoi....sa plece.... 
Gata, alerg acasa, sa ne pregatim pentru serbare ! ![]()
O zi cat mai faina, tuturor ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
miraklucker spune:
nina dau copy la ce am scris aseara.....sunt in birou. am terminat treaba dar asistentele nu se uita prea frumos la noi daca facem altceva
.
Hallooo,
eu imi culcai teroristii, Daria inca mai parlamenteaza singura. Nu stiu de unde atata energie, ca nici de pranz nu a dormit. Nici madmoasela mica n-a vrut sa doarma si acum numai intr-un circ a tinut-o. Nu vreti sa stiti cum a adormit............cu toata ferma langa ea in pat, cai vaci, matze si gardurile care trebuiau neaparat sa stea in picioare.............meci??? am vazut 2 minute din el si gata, am vrut macar sa mearga televizorul si sa ma uit de la distanta dar cine ma lasa.
Noutati.........ar trebui sa mergem mai des in Ro. Acolo am scapat de nuki, iar de cand am venit am scapat de scutec. Asa si dintr-o data, am lasat-o fara si a inceput sa spuna. Normal se mai intampla si accidente, mai scapa stropi si in chilotei dar suntem deja fetite mari.
............si eu cum va spuneam m-am cursuit 3 zile. cursul a fost interesant si intensiv de la 9 dimineata-10 seara cu pauze de masa. Dar vremea....a fost pur si simplu mizerabila. a plouat, a fost ceata si frig, cica am fost pe munte, n-am vazut nici un coltisor de munte .............si culmea nici macar sa dorm nu am putut. vorba lui barbatu-meu " a fost prea liniste, ti-au lipsit copii"
.....completare. si binenteles n-a fost totul gratis. Asa ca joi mergem la MC`
.
v-am pupat.....sunt pe aici.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
dolcebaby spune:
Fetelor va pup pe toate cu mult drag!!!
Eu sunt super obosita si super stresata cu munca mea... dak o tin tot asa sigur ajung la balamuc
Cam asta e...
aici poze noi http://good-times.webshots.com/album/563741981lctSpf
pupici
monica-elizabet spune:
lauriciule sa va fie de bine excursioara la mare
frumushica mica si pe tine sa nu ajungi acolo unde ai zis tu ![]()
mira
mey da' ce de lucruri bune ati invatzat voi in ro...bravo..felicitari sunteti fete mari ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
Poftiti la cafa
si ohustarica
.
Astrele spun:
Astrele iti vor accentua dorinta de independenta si nevoia de aventura.
La slujba, o persoana influenta iti ofera protectie si te va ajuta sa gasesti un nou loc de munca.
Daca esti singura si te simti pregatita pentru o noua relatie, astazi, se iveste ocazia sa intalnesti un tip deschis, in compania caruia te vei simti foarte bine. Se intrevede o relatie de lunga durata!
Altul:
11 iunie
Daca nu stii sigur ce decizie sa iei, chiar daca nu este foarte importanta, ar fi bine sa te consulti cu persoanele care s-au mai confruntat cu aceasta situatie in care esti tu acum. Acestea au experienta si iti pot oferi niste sfaturi extrem de utile, asa ca nu ezita sa le soliciti informatiile de care ai nevoie. Nu merita sa risti sa iei o hotarare gresita daca ai posibilitatea sa ceri ajutorul celor din jur.
* Dragoste: Incearca sa ai mai multa incredere in partenerul de cuplu si sa il lasi sa se ocupe de unele treburi pe care le poate rezolva chiar mai bine decat tine. Ofera-i sansa sa se implice in problemele tale si sa te ajute, pentru ca el vrea sa se faca util si sa te impresioneze in mod placut.
* Cariera: La serviciu va trebui sa te ocupi de o problema urgenta si sa lasi deoparte alte activitati care nu sunt atat de importante. Chiar daca programul tau va fi dat peste cap, vei reusi sa rezolvi situatia respectiva, care ar fi putut sa complice si mai mult lucrurile daca nu ii acordai atentia cuvenita.
intregul
fara exceptie.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Ana68 spune:
'Neata ,
Ninocika,multam' de urari!Si spor la toate treburile alea precipitate...
Monica...cum ziceam...zic pas la iesitul cu grupa mijlocie...
Lauriciule..spor la trebi si la mataluta.
Dodolica,s-a facut de plaja?Mergeti cu Bogdan?
Dragelor...va doresc o zi excelenta!Pupici si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
vbartan spune:
Va poftesc si eu la o cafeluta buna... ca eu am nevoie de muuulta cafea sa ma trezesc....
pitica e la cresa, sper sa fie bine.
Nina, multumim si spor la pregatiri. Da, in curand incep serviciul... astept cu nerabdare, dar pe de alta parte ma gandesc cu groaza ca imi va fi greu cu naveta... dar voi supravietui cumva... Sa ne pui poze de la serbare....
Mira, felicitari pentru suzi si scutec... ai fata mare de acum. Si noi facem progrese cu scutecul si olita, insa cu suzi e mai greu....
Va pup si va doresc o zi minunata
Dodo-pui spune:
Ana e caldut,cald chiar,dar nu-i de plaja pentru Bogdan;apa-i inca rece.Si nu se poate sa ajung pe plaja fara balaceala
...prin urmare mai asteptam
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o zi buna
multam pentru cafelute si horoscop, ma bucur ca sunteti bine, spor la treaba tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post