Aspirante optimiste >20 ani (303)
Raspunsuri - Pagina 20
oanaiacovita spune:
Poate te ajuta fetele din Bucuresti!
Si eu cat am stat in Bucuresti am avut aceeasi problema. Nu gaseam nici un dr sa imi placa.
Eu exclud barbatii si nu din pudoare cum s-ar crede ci pentru ca nu pot depasi o anumita bariera. Si la femei cautam una cu care sa pot discuta cum discut cu o prietena. Daca la alti medici nu fac asa mari diferente, la ginecolog am unele "pretentii".
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
flowerbee spune:
Mi-au fost recomandate o serie de persoane (si eu as prefera un medic de sex feminin, ca sa pot discuta mai apropiat cu ea), insa m-am uitat pe net si am gasit tot felul de comentarii despre ele. Stiu ca nu pot exista numai pareri pozitive sau negative despre o persoana si ca nu trebuie sa mai iau dupa ce scrie pe net.
De asemenea, nu prea imi place sa schimb doctorii, daca am inceput sa merg la unul, cu acela sa raman.
Oana, m-am uitat la pozele tale, sunt tare frumoase. Tot timpul ma emotionez cand vad fotografii de la cununii.
Pup.
Bee
http://tt.lilypie.com/lG58p3.png
ruxandrab spune:
Pot sa ti-o recomand pe Dr. Diana Cocei, este specializata pe infertilitate si este embriolog la Giulesti. Mi se pare foarte draguta si serioasa cand vrea sa iti spuna ca trebuie sa faci ca ea.
Nu stiu daca asta vroiai, daca vrei mai multe detalii ma poti intreba pe PM.
Asteptand un ingeras
flowerbee spune:
Multumesc Ruxandrab. Am retinut. Trebuie sa fie un medic la care sa ma pot duce mai repede si sa fac toate investigatiile medicale. Tu mergi demult la dansa?
Bee
http://tt.lilypie.com/lG58p3.png
kitzy spune:
Ancutza, Ramo multumim mult de compliment 
Anidaz chiar asa se zice cand zambesc bb-ii in somn ca le vb ingerasii. N-am crezut niciodata ca o pot iubi asa de mult, e toata viata mea.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
ruxandrab spune:
flowerbee: 8 luni. Oricum prima data cand mergi la dansa trebuie sa te inarmezi cu rabare... decalajul la consultatii e cam de 1 luna. Programarile la cabinetul care merg eu (marinescu medical center, da search pe google, au site) se fac pe data de 10 pentru luna urmatoare, dar e bine sa verifici cu un telefon inainte sa nu se fi schimbat ceva.
Dupa prima programare, cand suni iti faci programare atunci cand poti pt analize, monitorizari... nu mai astepti cate o luna...
Asteptand un ingeras

!