Mi-e frica de DIPHERELINE!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Salut fetele!
Pot sa spun ca am trecut prin dureri de ovar (drept in cazul meu),
inainte si dupa laparo.
Am avut un chist endo pe el si mi-am pus si eu
intrebarea de ce mai am dureri acum..?
Despre durerile groaznice de ciclu nici nu mai spun...
parca nici nu am facut diffe.
Acum la 5 luni dupa revenirea ciclului menstr. am aceleasi dureri.
Acelasi lucru cu aderentele....
Sper din suflet sa reusesc prin FIV ceea ce pe cale naturala nu prea se mai poate.
Doamne ajuta!
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Luca , sa te ajute Bunul Dumnezeu !! tot ce emai bun si minunat sa ti se implineasca , sa ai parte de doctor abil si priceput .

te pup si eu

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

buna, Diana ,da vreau nr de tel al dr.

Luca,nu ai primit nici un rasp la interbarea ta?
si eu care speram sa fie mai bine dupa tratam.
of m-am ingrasat f mult.
sa-ti ajute Dumnezeu sa fii bine si sa reusesti in tot ce ti-ai propus.
acelasi lucru cu aderentele ca la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna, ti-am scris PM

vezi ca scrie pe foaie absolut tot ce vede ea acolo , dimensiuni si tot , poti sa o intrebi tot ce nu intelegi, iti explica in biroul, dupa aceea

va pup, diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larisa1982 spune:

Am si eu o intrebare , va rog mult sa-mi raspundeti daca se poate.
In luna iunie m-am operat laparo, pt 2 fibroame . Dupa asta mi-au dat sa fac diphereline 3,75 timp de 3 luni. Am facut injectia pe data de 6 iunie, peste 8 zile mi-a venit menstruatia.Problema e ca nici pana acum nu mi s-a oprit si suntem in 28 iulie. Am sunat-o pe dr. si mi-a zis sa fac si urmatoare injectie pt ca o sa mi se opreasca. Fetelor, voi ce spuneti? Asa ati patit si voi, va rog sa raspunde-ti daca ati trecut prin asa ceva. Va miltumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia76 spune:

Buna fetelor!
Am fost operata pt endometrioza de dn dr. T in martie anul acesta. Desi se dorea a fi o interventie exploratorie (incercam sa avem bebe si nu stiam, dupa un an, de ce nu se intampla), s-a dovedit a fi endometrioza si aderente.
Am facut tratamentul cu D (4 injectii) la recomandarea dnului dr. Am terminat ultima injectie in iunie, inca nu mi-a venit ciclul, il astept...
Dupa care, urmeaza homeopatie, pt ca operatia si injectiile rezolva doar efectul bolii,nu si cauza.
Cat despre simptome... doar bufeuri (suportabile), fara dureri de cap, caderi de par sau altele...Probabil depinde de la organism la organism.
Cat despre regim, nu am tinut unul special, dar eu oricum aveam grija ca mananc si inainte (pui, peste, multe legume si fructe, fara prajeli sau salam, etc)
LARISA, mie dupa prima injectie mi-a venit ciclul si a durat 2 sapt. Se pare ca e normal. in tratam cu D pt endometrioza, injectiile se fac FIX la 28 de zile. in niciun caz nu se fac mai tarziu sau mai repede (pt a opri ciclul). nu stiu daca pt fibrom ar trebui sa fie diferit. Insa intereseaza-te bine, intrucat sunt hormoni si nu trebuie facute injectiile oarecum...
Sanatate
Sper sa aveti o perioada linistita de tratament...

Mergi la inceput