Cafea cu aroma de femei -*83*
Raspunsuri - Pagina 5
ioana_du spune:
Hola fetele!
Imi inchei spectaculos aceasta zi mohorata cu un somn ...din ala ..... cu personalitate. In sensul ca nici nu am apucat ina sa-mi fac dus, si deja ma simt pe sfert adormita. Sau poate chiar mai mult! Poate sint adormita cam "de un sfert si jumatate", cum zice fie-mea
Asa incat va urez noapte buna, si ne citim maine dimineata. Va astept cu cafeaua si covrigii, iau pentru toata lumea. Vreti si gogosi? Hai ca ... iau orium.
Va pup dragelor, noapte buna.
ramyteo spune:
Noapte buna va zic si eu si va astept dimineata la o cafea, acum rad copios de ficamea, stie cine e Becali, meiii la vazut la tv si a zis "uite pe nenea Becali"
apoi il mai stie si pe "Dan Diaconecciu"
[DAn Diaconescu]
VA
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
alic spune:
Ramy, vezi ca astia ne mint pe fata, cica la otv e in direct...ei aucm se face ca si la nasul e tot in direct?
n-o amagi si pe Teolina, tine-o departe de uratii astia...
ALICe

eu
alic spune:
Ramy, vezi ca astia ne mint pe fata, cica la otv e in direct...ei aucm se face ca si la nasul e tot in direct?
n-o amagi si pe Teolina, tine-o departe de uratii astia...
ALICe

eu
ramyteo spune:
Alic, mei si tu te uitasi la ametiti astia?
Pe Teolina am duso si am culcato ca ....nu vreau sa ajunga ca si multe care le aud cand le intreb daca sa uitat la nu stiu ce film imi zice ca numai pe acel post se uita![]()
Acum chiar ca plec la culcare, va
pe toate , noapte buna si somn usor!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ioana_du spune:
Buna de dimineatza!
Gogosile sint calde si dulci, cafeaua e calda dar nu dulce (si numai e din aia de la automat, ca azi e "e servicu" la cafeterie tanti care face cafea bunaaaaa... Cred ca ma mai droghez cu inca una pe la 10-11). Hai, ca va astept. Unde sinteti?
ramyteo spune:
'Neata, eu am venit da...tarziu ca mi sa trezit printesita si acum tre sa ma duc sa ii dau sa manance si apoi cred ca o scot afara ca a dormit destul de bine si sa poata dormi la amiaz mai bine.
am luat si eu una, si o gogoasa si va 
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
cine-mi da un vin fiert si niste gogosi calde...?
Eu tot lata de nu stie "cupilul" cei cu mine caci nu am fost de cand s-a nascut niciodata asa.Doar in picioare si la datorie dar de data asta....
intregului
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Dodo a primit Tibi un vin si no doua pahare pot sa iti ofer si tie
si un
ca sa te refaci repede.
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Dodo a primit Tibi un vin si no doua pahare pot sa iti ofer si tiesi un
ca sa te refaci repede.
Teo
Perlute
Astept Ramy caci am inceput si eu sa nu mai ma suport asa
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!