Cafea cu aroma de femei -*83*
Raspunsuri - Pagina 17
ramyteo spune:
LA multi ani!!!!! IAhim multa sanatate si fericire langa cei dragi. Te 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
aidaciolac spune:
Īntrebare: - De ce exista; atātea organizatii īmpotriva hainelor de blana si niciuna īmpotriva hainelor de piele? Raspuns: - Pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decāt gastile de motociclisti!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Dodo-pui spune:
La multi ani Iahim!

Tot ce-ti doresti,

Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by ioana_du
Maru, e ok casa draga mea, imi place. Ma voi simti minunat acolo, si cred ca noi toatele putem spune acest lucru. In scaunul ala misto din curte vom sta pe rand, si va fi super.
Sa o stapaniti sanatosi
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
www.flickr.com/photos/ioana_du/" target="_blank">Admirati-ne
Ba sa avem pardon , eu imi aduc scaunul meu si nu il dau la nimenea

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Buna cafengitzelor,Azi e ziua sotului Am fost cu Bodo la control la medicul homeopat pt tratamentul pentru oki, medicul/i homeopat si de familie sunt foarte incantati de realizarile noastre de pana acum .Chiar foarte multumiti.Dar eu
intregul
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui BogdanCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

sotului si petrecere faina Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by iahimPOftiti la petrecere!Astazi fac cinste!Nu vreau sa ma deprim,dar am schimbat prefixul!

iahim multa sanatate si petrecere frumoasa 

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
iahim spune:
Multumesc fetelor!Astazi am planificat o iesire in oras cu niste prieteni...nu ma intrebati de cand nu am iesit singuri,fara Adi...Asteptam sa creasca puiul...si nu vom avea nici pe atat timp liber,numai pentru noi!
Va pup pe toate!
alic spune:
cum Iahim? azi e ziua ta? de ce n-ai zis? ca amanam cumatria! ![]()
fetele, m-am coafat, m-am aranjat, am pus banii la plic! acu sa vedem ce-o iesi...
dar inainte de asta se cade sa fac o urare!
asadar:
Iahim

, sa fii sanatoasa, ca e cel mai important si-apoi sa fii si fericita ( ca meriti pe deplin) si sa-ti implinesti visele draguto!
cat despre sala, ieri am amanat-o, altfel cred ca nici macar in sezut nu puteam sta![]()
Marutule, sa-ti traiasca burtica, ca pentru mine o femeie cu oleaca de burtica e sexi
; n-am inteles de ce mi-ai spus de spatiul de sub tatze....poate ma elucidezi matale 
cate un pup pentru toate! eu am plecat la dezmatz!
ALICe

eu
Maadi spune:
Iahim - "La multi ani!" Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de cel mic! O zi superba sa ai si distractie placuta.
Dodo - La multi ani sotului. Tot binele vi-l dorim si pupici lui Bogdanel. Felicitari pentru succese si sa o tineti tot asa.
Marule - Super casuta. Sa o stapaniti sanatosi. Mai convins sa vin sa-ti fac o vizita.
Pupici la toate fetele.
aidaciolac spune:
alicule dezmat placut
iahim iesire placuta la plimbare si la cat mai multe 
maadi mai povesteste si tu ceva de voi ce ati mai facut ...
marule ma bucur tare mult ca ati reusit sa va mai impliniti inca un vis. Casuta asta a voastra este ce imi doresc si eu , dar pana atunci eu doar visez. Inca odata felicitari si multi ani fericiti in ea 
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

medicul/i homeopat si de familie sunt foarte incantati de realizarile noastre de pana acum .Chiar foarte multumiti.Dar eu
.

POftiti la petrecere!Astazi fac cinste!Nu vreau sa ma deprim,dar am schimbat prefixul!