Cafea cu aroma de femei -*83*
Raspunsuri - Pagina 15
ramyteo spune:
'NEata fetelor.
Dau cate o
asa mai de dimineata si va dau si cate o
o zi buna sa aveti!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ioana_du spune:
Buna dimineata, fetelor!
Cafea calda, gogosi la fel, soare (in sfarsit!!!!), lene (inca), aproape week-end (doamne-ajuta) ......... Hai, veniti?
ramyteo spune:
Pentru ca imi doarme omuleata mea
mam gandit sa ma apuc sa imi strang hainele de pe balcon ca cred ca se pune o ploaie.....aio...si am pus hainele pe pat si ma tras scaunul aci
cica a zis ca azi nu prea am stat de vorba cu voi![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
alic spune:
muah, muah, muah....pentru toate gagicile, ca transnite mai sunteti, binenteles in frunte cu Maru
apropo, Marule, ce energie te-a apucat asa deodata? de fiere ai scapat, casa ti-ai luat (felicitari)..ce mai urmeaza? apropo de fiere, eu eram aia care inca o am la purtator cu tot cu frumuesetea de piatra de 18 mm pana intr-o zi...deh, la noi doctorii nu sunt atat de draguti; m-am uitat prin albumul tau sa te vad, dar eu am eu orbul gainii, ca si-asa am ramas fara o lentila ieri ori intr-adevar n-ai luat parte la sedintele foto! motivul pentru care m-am uitat dupa tine e ca vroiam sa stiu daca imi semeni (la kg)...am inteles ca operatia se prinde mai greu daca ai ceva straturi in plus![]()
in alta ordine, de luni am inceput sala; aerobic!
aoleuuuu....scot alea untul din tine in asa hal incat mai mai nu-mi mai vine a manca nic, dar asa nu se mai poate; am umblat prin magazine sa-mi iau ceva vestimentatie de ocazie si sa-mi trag palme daca ma prinde ceva...
ALICe

eu
maru spune:
quote:
Originally posted by alic
muah, muah, muah....pentru toate gagicile, ca transnite mai sunteti, binenteles in frunte cu Maru![]()
apropo, Marule, ce energie te-a apucat asa deodata? de fiere ai scapat, casa ti-ai luat (felicitari)..ce mai urmeaza? apropo de fiere, eu eram aia care inca o am la purtator cu tot cu frumuesetea de piatra de 18 mm pana intr-o zi...deh, la noi doctorii nu sunt atat de draguti; m-am uitat prin albumul tau sa te vad, dar eu am eu orbul gainii, ca si-asa am ramas fara o lentila ieri ori intr-adevar n-ai luat parte la sedintele foto! motivul pentru care m-am uitat dupa tine e ca vroiam sa stiu daca imi semeni (la kg)...am inteles ca operatia se prinde mai greu daca ai ceva straturi in plus
in alta ordine, de luni am inceput sala; aerobic!aoleuuuu....scot alea untul din tine in asa hal incat mai mai nu-mi mai vine a manca nic, dar asa nu se mai poate; am umblat prin magazine sa-mi iau ceva vestimentatie de ocazie si sa-mi trag palme daca ma prinde ceva...
ALICe
eu
draga mea alic, am kg in plus, dar pe kr, si partea inferioara a abdomenului. Sub tzatza am numai suncile de supravietuire...
o sa incarc poze cu mine sa iti dai seama, dar am 160 cm si 70 de kg
am pus poze cu casa, nu am putu face f multe, ca nu e voie, dar ma bucur ca am mai vazut-o odata, ca m-am indragostit lulea de casa, sunt f incantata
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
ramyteo spune:
Alic, lasa mei ca pietrele te fac mai grea , nu esti tu grasuta cum zici tu![]()
Maru...iui ...pot veni la tine?
Ma primesti?
Am vazut casuta , frumoasa asa ca sa o stapaniti santosi!!!!
Teo
Perlute
MsLara spune:
Maru, cand ai zis cateva poze credeam ca sunt 2-3![]()
Ce frumoasa e casa, iar gradina cu "padurea" din spate face toti banii
!
Sa o stapaniti sanatosi
!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali 
maru spune:
asta a fost ce ne-a atras f mult, faptul ca vecinii sunt dupa padurice aia, liziera aia si ca nu sa se contruiasca in krul casei niciodata.
alic, operatia nu e grea, post operator nu e atat de crancen, si te sfatuiesc sa o faci cat se poate de repede
ieri am fost la consult la surgeon. M-a intrebat cum arata gaurile, i-am zis ca nu stiu, ca nu am avut curaj sa ma uit, si nici nimeni din familie nu a vrut sa se uite...A ras si mi-a zis ca el are curaj. L-am intrebat ce e cu firul de ata care atarna, ca am primit atatea glume de la sotpe seama firului, ca ma ameninta ca daca nu stau potolita trage de fir si ma desira ca pe plovar...La care el zice, hai sa vedem pana unde te desiri: si a tras de fir....veste buna, nu ma desir, deci nu mai sunt santajabila.
L-am intrebat de ce nu m-am ales si cu liposuctia..iar a ras si mi-a zis ca nu ii ies inca cusaturile pe burta mai mari decat un inch, si ca nu a vrut sa imi lase cicatrice urata....
si asta a fost tot
dieta? nope, doar sa nu joci fotbal....
asa ca berea sa curga valuri...cat ne uitam la meciuri
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
ioana_du spune:
Maru, e ok casa draga mea, imi place. Ma voi simti minunat acolo, si cred ca noi toatele putem spune acest lucru. In scaunul ala misto din curte vom sta pe rand, si va fi super. ![]()
Sa o stapaniti sanatosi