Player Mp3

Player Mp3 | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

I-am cumparat odraslei un player mp3 Samsung.
Habar nu am cum sa pun melodii pe el.

1. Am incercat cu media player 10. Este totul OK numai ca nu imi da voie sa selectez anumite melodii si pune tot ce gaseste in computer.
2. MP3-ul l-am cumparat impreuna cu un CD si cu manual. De pe Cd am instlat un program numit Samsung Media Studio5 care ar trebui sa imi permita accesul la player. Dar, icoana care simbolizeaza deviceul portabil (mp3) ramane inactiva orice as face. Plus ca windows-ul imi da mesaj ca nu recunoaste noul device.

Ce as mai putea face?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Teoretic trebuie sa pui cd-ul in unitate si apoi sa infigi in USB playerul iar windowsul sa isi gaseasca singur driverele.

Practic...

du-te singura in my computer, pe cd-ul furnizat de samsung si cauta un setup.exe iar in aplicatia ce se deschide ceva cu "drivers" sau... da-i click dreapta si open pe CD si vezi daca are vreun folder/sub-folder care sa se cheme "drivers" si retine calea catre el, apoi cand te intreaba windows-ul de sanatate ii zici "have disc" sa caute si pe cd.

sau.. suna un prieten.

zi-ne si noua modelul exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Joxy, problema este la pc-ul meu.
Windows-ul nu imi recunoaste device-ul. Am vreo 5 USB-uri, inclusiv pe tastatura, si la toate mesajul este acelasi.

Nu am probleme cu HDD portabil, nu am probleme cu memory-stickul.
Am facut totul ca la carte. Ca dovada ca pe laptopul sotului meu merge bine mersi si l-a recunoscut fara probleme.

In Control Panel la portable media device imi spune ca nu a putut detecta un device compatibil.
Acuma, eu m-am uitat in device manager si singurul lucru pe care l-am descoperit in neregula a fost ca la Other devices nu am instalat driverele pentru PCI simple communication si pentru SM Bus Controller. Dar nu stiu daca asta reprezinta probleme sau nu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Playerul este Samsung YP-K3J

vivi

Mergi la inceput