calatorie in strainatate cu copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Am inteles,multumesc mult!Dar ai spus ca ati fost in Viena?Eu am o prietena care sta acolo ,are copil mic si nu poate umbla dupa cazare convenabila pt mine.Trebuie sa mergem in septembrir la ea si nu stim unde vom sta.Ai vreo sugestie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Noi am fost 4 zile (de vineri pana luni) si am stat la hotel Ibis: 69 euro / noapte /camera in weekend + 9.5 euro mic dejun bufet suedez /persoana. Am avut, gratuit, si pat pliabil pentru bebe cu tot cu asternuturi. Foarte placut si curat hotelul... sunt 3 Ibis in Viena, toate relativ aproape de centru. E cam cea mai buna oferta pe care am gasit-o in Viena pentru conditii decente si cheltuieli mai mici. Dar este rentabil doar daca vrei pentru weekend - in timpul saptamanii e 89 euro/camera, parca.
Pentru termen mai lung cred ca cea mai buna optiune sunt apartamentele de inchiriat, acum depinde si vreti ca si conditii si in ce zona preferati.

Alexandra si Catalin (04.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Mda,cred ca la Ibis vom sta,caci cea mai buna oferta gasita de prietena mea era de 45 eur/pers.Multumesc,o sa ma interesez de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

lixa, merci mult ptr informatii!
Mai am o nelamurire: fata va pleca cu bunicii, deci e mai bine sa ii fac pasaportul individual.In acest caz mai am nevoie de o declaratie la notar?Ea e cu numele diferit de al bunicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

daca un copil calatoreste singur, sau insotit de o ruda, atunci trebuie declaratie la notariat, data de ambii parinti, cum ca sunt de acord sa plece din tara. e valabil si daca copilul calatoreste doar cu unul din parinti, trebuie acordul celuilalt.
si desigur, in aceste cazuri , pasaport individual.

kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

kariguld, merci mult ptr raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca un copil calatoresta fara nici unul din parinti are nevoie de urmatoarele:
1. Pasaport
2. Declaratie notariala semnata de amandoi parintii ca persoana resp. are dreptul sa-i scoata din tara
3. Cazier - de la politie- pt persoana declarata ca insotitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

copii mei au calatorit cu bunicii si nu li s-a cerut cazier!!! la fel au mers si cu sora mea si nu li s-a cerut cazier. sa fie ceva nou????

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Nu costa la fel includerea copilului in pasaportul parintilor cu pasaportul individual.
De ce ii trebuie copilului pasaport separat? Sincer, nu cred ca as vrea sa plece in strainatate cu altcineva. Ori singura??

Eu o sa o trec si in pasaportul meu si al sotului pentru a putea calatori cu unul dintre noi, plus ca daca unul dintre noi pierde pasaportul, noi putem sa ne intoarcem cu buletinul, ea nu. asa ca suntem asigurati dublu.
Daca mergeti amandoi la serviciul pasapoarte din Iorga nu trebuie declaratie la notar, o puteti da in fara ofiterului de acolo. Mai multe info aici: http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm
Au site-ul foarte bine updatat.

Succes

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput