Buna fetelor,am si eu o intrebare?
Am o prietena care a pierdut doua sarcini ,dupa care a nascut un baietel ,care acum 14 ani ,dupa care a mai pierdut inca trei sarcini.
Dupa nastere doctorii nu i-au facut injectia aia care trebuie facuta si ea nu a stiut.
Acum ea ar vrea sa mai faca un copil .Credeti ca mai are vreo sansa sa reuseasca.Sau exista vreun tratament aici sau in strainatate?
Are rh negativ.
multumesc
Poate sunt si alte cauze.Am o prietena,cu rh- si are 3 baieti,nascuti toti natural si la diferenta mica unul de altul pt. ca aici in oras nu i-a spus nimeni ca trebuie sa faca acea injectie dupa nastere si trebuie sa astepte macar 3 ani pt. a face alt copil,de cezariana nu mai vorbim,asa de competenti medici avem.De aceea ma gindesc sa nu fie si alte cauze.
Anastacia, din pacate nu am timp mult acum dar conteaza la ca varsta a pierdut sarcinile (sub 8 saptamani se pare ca nu se produc anticorpi), conteaza daca a avut sangerari in sarcina cu baiatul si in primul rand ce Rh are baiatul ca daca are Rh- atunci nu ar mai trebui sa-si faca griji.
La Odisee s-a scris mai mult despre Rh-, poti incepe sa citesti de aici si sunt linkuri si la capitolele mai vechi.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
9+ BB2
Multumesc fetelor pt raspunsuri .Eu nu stiu prea multe amanunte despre problema ei,dar o s-o pun sa citeasca tot ce s-a scris pe forum.
Rog moderatorii sa inchida subiectul ca am aflat ce vroiam