PROBLEME GRAVE DE GLUTITIE-Help

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heer spune:

Bna ELIO 5!dar cum se manifesta refluxul,adica numai "haraia"in rest manca cum trebue?cine e doctorul Stanciu si unde il pot gasi.Noi am luat 3 luni mutilium fara rezultata din pacate,mi separe ca-l intoxic degeaba!
Multa sanatate la copilasi!Scuze intru pe picaturi si asta mic ma striga continu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna dimineata
a mea fata face febra, luam si noi antibiotice si varsa tot ce mananca (adica putin lapte). nu are diaree. oare are si enterocolita? asta am citit ca se face de la infectarea cu rotavirus dar noi ne-am vaccinat cu rotarix la 4 si 6 luni si cica nu avem cum sa facem.
va pup si mai vb cand se face mandra mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Nu,baietelul meu nu voma.I se ridicau alimentele pe caile respiratorii si provocau bronsiolite.De asta si haraia.El era banuit de altceva(afectiuni ale cailor respiratorii) si de aceea in prima faza ii facem tratament cu aerosoli,insa fara rezultat.Ce pot sa spun este faptul ca desi tratamentul a durat 5 luni ,el nu a mai avut nimic din a doua zi de tratament.Avea 8 luni atunci.

Mergi la inceput

pe dr.Stanciu il gasiti la et 7 la Budimex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Bunaaa!

Heer sti ca la inceput cand am deschis subiectul , pe la prima pagina vorbeam de dr. STANCIU.La el am dorit sa ajungem si noi.Este foarte bun si l a vindecat de reflux pe baietelul unor prieteni.Nu am reusit sa ajungem la el si dupa un timp am zis ca nu are reflux.Daca poti sa mergi la Bucuresti sa ajungi la acest medic ar fi minunat.
Eli05 are dreptate , este un medic f f bun.
Eu in continuare am banuieli in cea ce il priveste pe Alex, trebuie sa facem un tur de urgenta pe la mai multi medici, ortoped, pt ochi, pt o evaluare buna la un neuro si pt acest reflux.
Pupici si o zi buna.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Multumesc mult!va pup pe toate si toti!Cand ma gandesc ca vin acasa sa umblu prin spitalemacar de-ar fi cu folos...anul trecut si copilul meu a luat un microb din spital,am mers pt reflux(nu sa rezolvat nimic)dar ne-am capatat cu microb:diaree,febra s.sper sa ajn la Oradia anul asta,adica vacanta asta.Voi ce parere aveti de 1 Mai?
Insanatosire grabnica la pitici si rabdare pt mamici!
Feciorul meu bag de seama ca vomita si de nervi si frica.
ELIO ,in ce a constat tratamentul la inceput?

Mergi la inceput

La inceput cu metoclopramid si epicogel,apoi cu motilium si maalox.
Noi suntem acum la 1 Mai -Oradea.E cam aglomerat aici.Salile de gimnastica sunt full si gimnastica dureaza cam putin(analitica 20 min,reeducare 30 min).In apa lucreaza acum tot un kinetoterapeut.Lucreaza mai mult decat inainte,mai ales cu cei mici.
S-a schimbat si conducere si au plecat unii kinetoterapeuti(inclusiv veterana:Mitzi).

Mergi la inceput

ELIO,unde v-ati cazat?Am mai vb cu o fata care mi-a spus ca ea sta internata acolo.Noi venim tot cu bilet de trimiere dar ma gandesc cum e mai bn sa fac,copilul meu cu crizele lui de voma e cam dificil de stat in spital.Se poate lua acomodare si afara?Unde?Cum?Care sunt preturile?Intreb in caz ca stii.Daca stai internata zi-mi care sunt conditiil?Multumesc mult!imi cer scuze ,pun prea multe intrebari!
Wnimra,ce mai face Alex cum se mai simte?Sper ca sunteti mai bn?pupici de la noi!
Cum pot sa fac comanda la FOREVER de pe net?
Mdanicoleta,multa sanatate si fetitei tale,asteptam vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna seara
si eu plec la oradea.am programare pt 18 oct , este pt prima oara. cat se plateste acolo pe zi? am auzit ca se dau si mici atentii. e adevarat? si cui?
heer, poate ne intalnim la oradea. intri la ei pe site si le trimiti un mail si te contacteaza unul dintre angajati. iti trimit oferta si iti spun ca prima oferta le-o trimiti pe net.
madalina, alex mananca mai bine? a mea abia acum a terminat cu febra si a inceput sa mai manance dar parca e o leguma. ai zis ca la alex e ceva cronic . ce inseamna?
eli05, care sunt conditiile? cum mananca copii si ce mananca?
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Buna!

Luminati ma si pe mine.Ce este la Oradea? Un centru de recuperare?
Mdanicoleta: Alex cred ca a luat un virus ceva,enterocolita e data de mai multi virusi, dupa ce termina cu injectiile o sa ii iau o proba pt analize, macar sa vad daca mai are ceva.De ieri nu mai face febra dar e inca molesit, sau legat si scaunele dar inca nu sunt ok.De mancat a fost bine , i-am bagat pt 3 4 zile biberon ca sa nu il deshidratez , nu mai varsa si papa humana pt cacaciosi.Maine sper sa ia ceva la lingurita.
Va pup si sanatate.

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput