Ce sa fac????

Ce sa fac???? | Autor: bobocel_07

Link direct la acest mesaj

Am doua surori cu care m-am inteles bine dintotdeauna.Insa cand l-am cunoscut eu pe sotul meu celelalte surori ieseau impreuna cu iubiti lor, se duceau la munte la mare impreuna.Sotul meu a vrut sa se apropie de ei ca sa iesim cu toti.Insa de fiecare data cand ii invitam in oras nu ieseau iar cand ne intanleam la mama cu totii, cumnati nici nu il bagau in seama pe sotul meu.El mereu ma intreba de ce surorile mele nu ies si cu noi. Asa ca noi ne -am facut alti prieteni aveam alte obiceiuri decat ei.Iar cand sora mai mica s-a despartit de prietenul ei sora si cumnatul meu au ramas singuri si singuri au iesit in oras o bucata de vreme.Pana intr=o seara cand ne-am intanlit in oras si am stat cu ei.De atunci cumnatul suna de vreo 3-4 ori pe zi sa vada ce facem, unde ne ducem, daca iesim iar daca nu raspundem la telefon gasesc cate 10 apeluri nepreluate pe telefon.Prima data m-am speriat insa ne sunase ca ei iesisera afara si nu stia de noi si ne-a cautat prin tot orasul.Si ce ma mai enerveaza este ca atunci cand m-am maritat cu sotul meu vroiam si eu sa cer parerea surorilor mele sa ma sfatuiesc ce rochie sa-mi iau iar ele nici nu vroiau sa discute cu mine ziceau ca sunt proasta ca ma marit iar eu nu vorbeam de nunta decat cu prietenele mele.Pana la urma cat de mica eram, era alegerea mea si trebuiau sa ma sprijine.Si acum ca sora cea mai mare are nunta in septembrie cand ma intanlesc cu ea numai de nunta imi vorbeste iar eu la nunta mea daca nu aveam amice nu aveam cu cine sa vorbesc.Si colac peste pupaza vrea si cealalta sora sa iasa cu noi si una suna pe o parte sa mergem in oras si cealalta pe partea cealalta.Si eu cu cine sa ies fratilor?M -am saturat sa fiu verificata de 3 ori pe zi unde ma duc,de ce ma duc si asa mai departe.Pe mine ma deranjeaza situatia dar pe sotul meu mai putin.Ce sa fac ca sa imi regasesc linistea de altadata fara sa sune cineva sa ma verifice pentru ca ma simt incoltita.Sunt de acord sa ies si cu ei dar asta nu inseamna ca nu mai pot sa ies fara sa ii iau si pe ei ca se supara.Voi cum ati proceda in locul meu?

alexia_07

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Pai de ce nu le explici si lor cum ne-ai explicat noua? Sa le spui ce te deranjeaza, ca te-au ranit si nu inteleg cum le-ai permis sa te faca proasta ca te mariti. Cred ca ar trebui sa ai o discutie sincera cu ele despre aceste lucruri si sa mentionezi ca, desi doresti sa iesiti impreuna din cand in cand, s-o lase mai moale cu telefoanele non-stop. Daca nu inteleg, exista alte optiuni...

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput