Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (86)
Raspunsuri - Pagina 22

adriana spune:
Alina, hai ma i-a cazut dintisoruuul?? Chiar sunt ingrijorata, alor mei nimic, nici macar lui Codrin
Si are 6 ani jumate... hm... ma duc acum sa-i incerc dintii de jos

carmen77 spune:
Mai Adriana, sa nu tragi prea tare , lasa copilul in pace ... mai bine intreba soacra si mama din dotare la ce varsta v-ati schimbat voi dintii ... si ai sa ai raspunsul ...

vikinga spune:
Vai Alinka ce surpriza! Alex si-a pierdut primul dintisor! Dar extrem de rapizi sunteti! F rar la nici 5 ani, de fapt la 4 ani 10 luni si citeva zile. Aldo ar fi tare gelos:)) isi doreste tare mult sa fie stirb lool:)) pt ca stie ca prescolarii si scolarii is asa si i se pare cool, normal:)Si cum il prinde, poate faci o poza cu cel mai frumos zimbet de baiat mare!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

carmen77 spune:
Noo, Matei are toti dintii inca, eu imi aduc aminte ca am inceput in jur de 6 ani ... asa ca are toate sansele sa inceapa si la el in aceeasi perioada, deci s-ar putea sa mai avem un "an de gratie" .

alinkav spune:
Chiar azi ii fac niste poze, cum de nu mi-a trecut prin cap????Cred ca eram beata de emotii!!
Eu asa cum imi aduc aminte, si mie au inceput sa-mi cada dintii mai devreme, ptr ca scoala am inceput-o la 6 ani, si primii dinti mi-au cazut pe cand eram la gradinita, ca era un obice sa aruncam dintele cazut peste cladirea gradinitei!
Asteptam sa cada si al doilea dinte zilele astea, ca se misca bine de tot.
Ieri l-am dus la logoped, ca nu pronunta R. De fapt la noi era alta problema, avea limba prinsa dedesubt(imi scapa cum se numeste chestia asta), si i-a fost taiata ata aceea. Sper sa se rezolve problema noastra cat mai repede, are doar R asta, pe care nu-l pronunta, ca in rest gura nu ii tace.
Cum se comporta copiii vostri la gradi? Ca noi mereu avem reclamatii de genul, ca nu sta locului, ca nu asculta, fac lectii doamne educatoare si el se ridica isi ia jucarii si se joaca. Noroc de faptul ca macar vine cu tot ce invata la gradi, chiar si educatoarele mi-a spus, ca stie absolut tot ce invata acolo, raspunde la toate intrebarile, numai ca e asa, nazdravan, si incapatanat. Sincera sa fiu, mi-ar fi groaza sa stiu ca nu invata nimic, nu stie nimic, si sa se comporte si rau. Dar asa, sunt cat de cat linistita. In fiecare dimineata, inainte de plecare il bat la cap sa fie cuminte, sa le asculte pe doamnele.
Mie de ex. imi este greu sa merg undeva cu el(in afara parcului si casa), cu greu il conving sa stea locului si sa taca din gura.
Si ma gandesc cu groaza oare cum va fi peste 2-3-4 ani, oare se va potoli un pic, sau va fi si mai dificil??
Cam ata de la noi, mi-am spus oful.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

carmen77 spune:
Alina, unde sunt pozele ? .
Eu am mai reusit azi sa le fac cateva poze la baieti ... sincer, tot uit si imi vine sa imi dau palme ca maine-poimaine ma intorc la munca si dupa aia ciuciu poze .... Le puteti vedea aici: http://good-times.webshots.com/album/567877581LlizdQ .

adriana spune:
La noi ningeeee... Carmen, cred ca v-am luat si pe voi (adica zzz Canada)... E ca-n povesti, dar sper sa nu ne tina o vesnicie iarna

carmen77 spune:
Wow!! .. nah, uite un lucru pentru care nu te invidiez deloc
... yaaakkk! I'm still holding my breath .. cum s-ar zice, sper sa vina cat mai tarziu kkatul alb pe aici.