Aspirante optimiste >20 ani (302)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by anidaz

Noname curaj ,fi tare,ce nu facem noi pentru bebe?Doamne-ajuta sa fie totul bine si sa nu ai trompele infundate ca sa nu fie nevoie sa ajungi la FIV,
Raluca felicitari,sarcina usoara si la termen,ia-ne si pe noi cu tine daca mergi la odisee,

poate luna asta da!

un moment de iubire

Anitdaz du te faci iubita ? Esti bine ? Cum te simti ?

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Fetelor , nu mai fiti triste ca ma intristez si eu si mai tare...
Intr-o zi o sa iasa soarele si pe strada noastra , credeti-ma !
O sa ma rog la DD sa fie bine !

in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

buna fetele,

Nu fiti triste, trebuie sa fiti optimiste, totul va fi bine si o sa vina bebe la voi intr-o buna zi!Trebuie doar sa aveti rabdare si sa faceti toate investigatiile necesare.

Ramo 8+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Butterfly am dormit azi vreo 3 ore ca azi-noapte nu m-am odihnit deloc,acum dupa ce mi-a zis medicul,ma simt mai binisor si incerc sa-mi revin ca s-o iau de la capat.
Trebuie sa fiu tare ,fiindca asta va spun si voua ,asa ca e cazul sa aplic la mine prima data.
Asa cum ziceti ,va rasari soarele si la noi,fiindca prea multi nori s-au adunat.E cazul sa-i imprastiem

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

In primul rand voi face o schimbare mare in modul meu de viata.Pentru prima data sunt foarte hotarata sa renunt la fumat.Asta ar fi cam singurul meu viciu .

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Am mai facut un test barza jet (pe el scrie ca detecteaza cu 4 zile inainte de venirea cm sarcina) si este negativ.
Burta ma doare ingrozitor.

http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png

Mergi la inceput

Poate este totusi prea devreme ,cine stie cum mai e si cu testele astea?
Nu te impacienta ,mai asteapta un pic.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Butterfly si eu am avut tot test negativ
eu oricum nu ma astept decat mai incolo sunt in ziua 12 deci inseamna ca daca e ...mai incolo in 16 17

anidaz lasa draga mea ca trecem noi si peste asta acum stii ca trompele sunt bune se poate prinde dar sa faci ceva cu endometrul sa se ingroase sa aiba bbelik unde se cuibari

raluca sarcina usoara si nastere la termen
felicitari

sorvint, alexia????????

yubi sa stai cumintica in patutz

cristi nu te stresa...fii calma plutesteeeeeeeeeeee ca se apropie ziua cea mare...multa bafta si mult noroc voua

eu...nu stiu ce e cu mine dar ma simt ciudat...ma dor sanii, sunt mari, azi m-a enervat iubi meu ca , cum am intrat a zecea mii de oara in curte, am zgariat masina...si a strigat la mine , nu tare e zgariata numai un pic...dar e si asa m-am simtit de nashpa...si ma durea burtica acolo jos pe la ovare.....parca..nu stiu ce era acolo de la emotii..si de la nu stiu ce...

noapte buna va pup

mine-s libera asa ca dim fac prezenta
paaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Noname, imi pare tare rau.. dar mai da-ti putin ragaz si gandeste la rece ce trebuie facut...ca nici FIV-ul nu-i de colo...ca m-am interesat si eu la un moment dat dar nu-mi permit asemenea scoruri...

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu ceva sfaturi : nu-i nici in carutza nici in telegutza chestia asta de mi se intampla mie...si:
1. sa presupunem ca e bb: si sarcina trecuta la fel a debutat cu scurgeri bej, e adevarat ca in cantitate mai mare, dar acum cred ca nici nu s-ar observa prea bine pe tampon...tampon nu am pus pana acum pt ca vreau sa vad ff bine ce si cat curge...nu a curs de speriat, sunt subtirele tare petele dar ma sperie...si, am observat ca daca stau linistita in pat nu mai curge nik...
2. sa presupunem ca nu e bb, atunci ce poate fi ca asa ceva nu am mai avut...banuiesc ca o dereglare hormonala...

http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

maine dimineatza fac din nou test...si mi-e frica de rezultat...sper sa dorm la noapte

http://tt.lilypie.com/vB20p3.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput