Am primit un vas roman azi, are o carticica cu cateva retete, dar la majoritatea nu se pune apa (doar la sarmale din cate am citit acolo) , parca-mi e teama sa pun doar carnea si legumele fara apa in vas.
Voi cum procedati? ceva retete are cineva?
Multumesc anticipat
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Uite un subiect din arhiva cu citeva retete.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
Buna Catutza,
Nu stiu daca ai gatit deja in vas,eu am facut cadou un vas roman la cineva si din cate retin eu scria ca vasul se lasa obligatoriu in apa sa se imbibe bine,nici lutul nu se crapa si legumele,carnea se fac oarecum si in aburii respectivi plus sucul ce il lasa carnea.
Foloseste-l cu incredere,fara ulei,am inteles ca mancarea e mult mai sanatoasa si mai gustoasa.
Ada
Ada , l-am folosit deja, ce e drept am facut sarmale si am pus apa, friptura cu legume nu am facut ca mi-a fost teama sa fac fara sa adaug deloc apa, dar...trebuie sa incerc.
Multumesc mult pentru raspuns
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Eu am folosit vasul roman la cuptor fara gram de apa. Dar am tinut vasul in apa dinainte cu o seara si apoi l-am uns cu unt, am asezat legumele si carnita, le-am stropit cu ulei si gata.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Si eu folosesc si tot asa..il las in apa vreo 2-3 ore inainte sa-l folosesc...nici la sarmale nu pun apa....
Si carnea iese delicioasa....tot asa..fara apa...
Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15