* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (53)
Raspunsuri - Pagina 13

alinaalex spune:
hello!
Ciuf, aici sunt.
Suntem bine, dar eu nu mai reusesc nicicum sa intru pe forum. Abia sa citesc putin. Stau rau cu timpul, servici, casa, iar dupa ce il iau pe Marc de la cresa mergem direct afara la plimbare si in parc, nici nu intram pe acasa pana seara de cand cu caldura si cu vremea buna. Iar in w-e suntem plecati ba la iarba verde, ba pe la prieteni care stau la curte.
Miha, nastere usoara iti dorim!
sa stii ca si Marc e mare fan Crazy Loop!!!
Zuzi, nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji. Fiecare copil are ritmul lui. Cunosc copii care , la fel, nu spun decat 2-3 vorbe. O sa-si dea si mica ta drumul la guritza de o sa-ti faca capul calendar!
Ameera, Marc pronunta f. clar cuvintele, propozitiile, stie cuvinte in engleza, cantecele si poezii, nu stalceste cuvintele, atat ca nu-l pronunta pe "r" (inca). A inceput sa vorbeasca la un an jumate , de cand l-am dat la cresa. Oricum, f. multe a invatat acolo. Mai nou imi canta "frere Jacques"
Kim, multa sanatate Aliciei!
Micaalsa, ce mai faceti? a inceput Iulia sa mearga la cresa?
Avem si noutati:
l-am tuns pe Marc acum 2 saptamani, adio zulufi, a stat destul de cuminte (la coafor) si-i sta f. bine noul look, e trendy si-l maturizeaza. O sa va pun si poze.
Cam atat despre noi, sper sa intru mai des. V-am pupat!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
PASTE FERICIT!

mihaser spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
new look
Alina siMarc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
PASTE FERICIT!
Mama ce bine va sta! Acum nu mai sunteti ca o fetita!

Va asteptam la un crazy dans! Sau poate om ajunge si pi la Oradea ca numai la placintele alea ma gandesc de ani intregi!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2

ciuf spune:
Alinaalex, e un frumos Marc. Ii sta super.
Miha, , hai nastere usoara si bebelina sa fie sanatoasa si rozosina.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

ANDREEA GEORGIANA spune:
Miha, nu-mi vine sa cred ca peste cateva ore iti vezi puiuta!!!
pentru tine,
tot pentru tine si
pentru mica printesa.Sa stie ca vine intr-o lume plina de zambete, dragoste si flori!
Si inca un pt. cel mai cuminte viitor fratior mare!
Acum fug,am fost la o petrecere cu Thea (care doarme lata!) si asteptam niste prieteni la un rummy si un film sau...variante. Dac-om rezista, ca ne-am cam pierdut antrenamentul.Maine avem iar party-uri, la pranz ne vedem la masa cu niste prieteni buni iar la 18 mergem la o turta.Viata grea!
Revin maine seara sau luni, cu vesti,poze si pozne.
Am vazut un Mark foarte cool!!! Asa,pe mare fuga!
Pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

kim spune:
Miha, va trimitem si noi unde pozitive, sa ai o nastere usoara, o bebelina sanatoasa si frumoasa! nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vremea. Si uite deja surioara lui Cristian
trebuie sa vina pe lume... Abia asteptam s-o vedem pe Eli!

nshiro spune:
Miha, nastere usoara, recuperare si mai usoara si o bebelina asa cum ti-o doresti dar in primul rand sanatoasa sa fie! Pupici si te asteptam inapoi cu poze si vesti bune!

mihaser spune:
Ciufulet, Andreea, Noe, Kim si Rocsana va multumesc din suflet pentru incurajari!
Inca nu-mi vine sa cred ca maine voi avea ambele comori!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2

Irina71 spune:
Miha, nastere usoara !
Se zice ca la a doua cezariana te refaci mai repede.
Sa ai o bebelina sanatoasa si cuminte !
alinaalex, foarte frumos ii sta lui Marc tuns !
N-avusei de lucru si cumparai o solutie Clavusin pt. bataturi. Si ies eu din dus, si vreau sa ma dau cu aia pe degetele de la picioare. Nu pot sa scot dopul, asa ca incerc cu dintii. Si-mi sare nene dopul, si solutia, pe tot gatul si pieptul gol. Si acum am arsuri de mor.
Ba si pe fata mi-a sarit un strop.
E pielea rosie si ma arde.
NU FACETI CA MINE.
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

dianad spune:
Mihaser, nastere usoara si mai ales o fetita sanatoasa, papacioasa, frumoasa, desteapta, norocoasa ...
DianaD & Alexandru