Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 6
Beatrice1982 spune:
mamaaaaaaaaaaaaaaa
da de ce scrie asa?
intrati aici si cititi:http://www.oview.info/oview_advices,ro
ok am citit ai vazut ce e interpretare on-line?
e fain
si nu se prod ovulaia numai daca e la fel de rosie banda de control cu cealalta............asa scrie
Butterfly1 spune:
Da iubita , eu stiam asta. Se produce ovulatia daca liniuta de testare e la fel ca cea de control sau chiar mai inchisa decat cea de control.
Vreau si eu sa fiu
!
Beatrice1982 spune:
eu nu am stiut ca numai cand e la fel de rosie ................
si nu stiu cand sa fac testul ca de obicei pana la 5 sau mai mult is la lucru....pot sa il fac si in timpul serviciului??????
Butterfly1 spune:
De ce sa nu poti sa il faci in timpul serviciului ? Trebuie sa respecti orele alea in care diminuezi lichidele si sa il faci la aceeasi ora in fiecare zi. Eu am ales ora 16 care e cam ora de mijloc , adica aproape media ![]()
Vreau si eu sa fiu
!
Beatrice1982 spune:
ok am sa iol fac tot la ora 16 deodatat cu tine
iti tin pumni ca in urmatoarele zile sa ai un test + si sa faci un bebe inainte ca sotul sa plece in delegatie.......poate luna asta ne iese cu okisori 

doamne ajuta
na plec ca am de lucru
mai vb
Butterfly1 spune:
Beatrice , doamne-ajuta sa fie bine pentru amandoua !
Spor la treaba , mai vb . Pup fata 
Vreau si eu sa fiu
!
Butterfly1 spune:
Toata lumea e plecata in vacante sau la munci ?

Nu mai eu singurica....fara fetele mele aspirante si fara sot....
Heloooo...mai e cineva ???

Vreau si eu sa fiu
!
dadadada spune:
Buna fetelor!
Multumim pentru cafeluta!
Eu am tot trebaluit prin casa si acum am reusit sa deschid calculatorul.
Beatrice nu am putut vedea fotografia ta de la pagina 3 deoarece este blocata de pe site-ul pe care ai poastat-o.
Pe mine ma dor sanii (mai mult sfarcurile) si ma doare burtica asemanator cu atunci cand imi vine. Nu prea ar avea cum sa-mi vina deoarece mai am de luat duphaston 4 zile. Poate da bb "din picioruse" :)
http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png