Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 4
Butterfly1 spune:
Buna dimineatza ! Multumesc de cafeluta ! Ce faci iubita ?
Eu aseara am facut un clear blue care a iesit negativ....e adevarat va l-am facut dupa ce am mancat si am baut si ceva lichide....o sa mai fac altul dar nu stiu cand exact....M-am trezit si eu acuma cu stare de greatza , de a ce o fi....
Mi-e frica pt ca daca e sa fie bebe nu vreau sa ma trezesc ca am cine stie ce , sarcina oprita din evolutie sau alt ceva , nu stiu...
Vreau
meu !
anidaz spune:
Oare de ce ne gandim noi la tot ce e mai rau?Abia asteptam sa vedem dublu ,iar apoi incepem cu gandurile negre,of,of barbatii astia nu au ganduri de astea.
Fii si tu mai optimista,ca si eu incerc sa fiu.Hai fruntea sus ca a inceput o noua zi.
poate luna asta da!
un moment de iubire
anidaz spune:
Oare pe unde-o fi umblat ieri Cristi ,ca nu a aparut,sau nu mai stiu eu?
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Oare de ce ne gandim noi la tot ce e mai rau?Abia asteptam sa vedem dublu ,iar apoi incepem cu gandurile negre,of,of barbatii astia nu au ganduri de astea.
Fii si tu mai optimista,ca si eu incerc sa fiu.Hai fruntea sus ca a inceput o noua zi.poate luna asta da!
un moment de iubire
Incerc sa fiu cat de optimista posibil, insa aseara cred ca am facut o cadere nervoasa ca m-a bushit un plans de zile mari....acum sunt mai bine.
Tu ce ai mai facut , ti-ai maifacut test azi ?
Vreau
meu !
anidaz spune:
Da am scris la cealalta pag.,dar degeaba nici o modificare.
poate luna asta da!
un moment de iubire
anidaz spune:
am 500 de mesaje si doua stelute,sa fie intr-un ceas bun si o steluta sa fie bebe.
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
Of doamne , ce ti-e si cu testele astea. Sincera sa fiu nu stiu daca sa mai am incredere in ele sau nu....de ce nu s-o fi pozitivat aseara Clear blue ..... o sa mai fac niste benzi saptamana care vine. Poate , poate...
Bravo iubita , sa dea DD ca o steluta sa fie bblik
!
Vreau
meu !
anidaz spune:
Oare la Pusichet cum evolueaza treaba ,ca zicea ieri de ceva scurgere ,s-o fi oprit ?Poate totusi este din motiv de bebe 
Gata trebuie sa plec ,dar asa greu ma desprind de tastaturaaa...
Hopa azi sunt in z30 ,deci azi trebuie sa vina rusii, nu maine,de n-ar mai veni.Ce-am calculat eu ca pe 4 mai ,trebuie pe 3 mai?!
poate luna asta da!
un moment de iubire
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Oare la Pusichet cum evolueaza treaba ,ca zicea ieri de ceva scurgere ,s-o fi oprit ?Poate totusi este din motiv de bebe
Gata trebuie sa plec ,dar asa greu ma desprind de tastaturaaa...poate luna asta da!
un moment de iubire
Tot ce se poate sa fie bb si la Pusichet...da unde pleci iubita asa grabita ?
Vreau
meu !
anidaz spune:
Plec la alimentara familiei ,ca azi e cumnata mea graviduta de serviciu si eu merg sa o ajut,fiindca e mult de lucru si nu vrem sa se oboseasca peste limita,asa se impart clientii la doua si e mai usor.
poate luna asta da!
un moment de iubire