Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 19
Butterfly1 spune:
Frumos - frumos !
Sunt convinsa ca va iesi cum ti-ai dorit !
Cum te simti , esti ok ? Samburelul tau ce face ? Trimite-i un pupik prin burtik de la mine...
in curand !
mihaelacg spune:
Neata fetele!
Butterfly, pune si pt mine te rog putina cafea cu lapte.
Noname, eu intrebam de gonal f. Cred ca=-i ceva si in genul lui pregnyl. Iar daca e dureros, asta e, rabd ce nu fac eu pt bb. Ma duc acum o fuga la medicul de fam. sa vad daca se da compensat ca e ff scump.
Am mai citit ca se mai da pt stimulare cand se face FIV.
Poate am noroc sa-l iau mai ieftin ca de la cariotipul ala de cuplu pe care l-am facut de 1900 ron, tare greu i-mi mai revin cu banutii.
Si daca se poate compensa, e dreptul meu, doar cotizam la greu
cristi_2003 spune:
samburelul e cuminte
inca nu am greturi - doar o stare asa un pic de oboseala/ameteala dimineata dar trece cu suc de portocale
si azi nici nu ma dor sanii asa de tare - ca in general... ieri mi-am cumparat costume de baie noi ca in cele vechi nu incapeau.
sper sa intru in rochia de mireasa
4+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Butterfly1 spune:
Buna dimineata Mihaela ! Uite si
pentru tine !
Bafta multa , ca ai nevoie.... Pup fata
!
in curand !
mihaelacg spune:
Neata cristi, sa faci tot ce trb acolo sa iasa totul ok, dar toate ca toate sa ai grija de
.
Si de tine sa ai grija, oricum o sa fie totul bine.
kitzy spune:
Neata!
Suntem bine, Diana e o mancacioasa, nu se satura de la mine si am trecut pe completare, speram s-o evit...
Ieri mi-a fost foarte agitata, n-a dormit aproape toata ziua, eram deja in pragul depresiei, nu mai stiam ce sa-i fac, noroc ca sotul e ajutor de baza si de maine vine mama sa ma mai ajute la una, alta.
In rest e o scumpa, imi vine s-o mananc, nu alta ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
samburelul e cuminte
inca nu am greturi - doar o stare asa un pic de oboseala/ameteala dimineata dar trece cu suc de portocale
si azi nici nu ma dor sanii asa de tare - ca in general... ieri mi-am cumparat costume de baie noi ca in cele vechi nu incapeau.
sper sa intru in rochia de mireasa4+
Cristi , doar nu te-ai ingrasat ca sa nu mai incapi in rochitza....
Frumoasa o sa mai fii.....lasa ca nu creste burtik asa de repede !
in curand !
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Suntem bine, Diana e o mancacioasa, nu se satura de la mine si am trecut pe completare, speram s-o evit...
Ieri mi-a fost foarte agitata, n-a dormit aproape toata ziua, eram deja in pragul depresiei, nu mai stiam ce sa-i fac, noroc ca sotul e ajutor de baza si de maine vine mama sa ma mai ajute la una, alta.
In rest e o scumpa, imi vine s-o mananc, nu alta
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Ei Kitzy , asa-i cu bebelushii. Stai calma ca nu se intampla nimik ! Pupa pitica de la mine !

in curand !
cristi_2003 spune:
nu m-am ingrasat de la bebelina - ci de la mancare - dar nu de talie imi e frica
sanii mi s-au dublat
4+
mihaelacg spune:
Kitzy, tot asa zambareata e?(bine , nu vb de azi noapte). E o scumpete si are o gurita...perfect conturata, ce mai e o minunatie de fetitza.