Aspirante optimiste > 20 ani (301)
Raspunsuri - Pagina 16
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by nikimodo
bine v-am regasit fetelor!!!! nu am mai intrat de 10 zile am fost acasa (romania)...cine imi face un rezumat cu noutatile de pe aici ....
Mi-am cumparat acid folic de maine incep si eu sa iau ( nu stiu cum si cat dar ma voi descurca eu ). M-am inarmat cu o punga de teste ...ca in tara costa mult mai putin ...asa ca poate luna asta poate am noroc....De pe 7 trec la treaba!!!
pupici!!!
Niki , bafta multa luna asta ! Poate e cu
!
in curand !
yubi spune:
quote:Mihaela
Originally posted by mihaelacg
Am zis eu, luna mai o sa fie plina de.Yubi, tu cum te mai simti? Sa stai cumintica.Cristi tu esti in toiul pregatirilor pt nunta, nu? Mai ai un pic, tu o sa fii o miresica tare frumoasa si SPECIALA.
Sunt bine ,stau mai mult in pat.De maine sunt in concediu medical.Sotul meu s-a operat de 2 ori de hernie si nu au fost probleme.Kitzy
este superba fetita ,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa
Un
pt. toate fetele.http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png
4+bebelu
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by yubiquote:
Originally posted by mihaelacg
Am zis eu, luna mai o sa fie plina de.
Yubi, tu cum te mai simti? Sa stai cumintica.
Cristi tu esti in toiul pregatirilor pt nunta, nu? Mai ai un pic, tu o sa fii o miresica tare frumoasa si SPECIALA.
Mihaela
Sunt bine ,stau mai mult in pat.De maine sunt in concediu medical.
Sotul meu s-a operat de 2 ori de hernie si nu au fost probleme.
Kitzyeste superba fetita ,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa
Unpt. toate fetele.
http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png4+
bebelu
Asa Yubi , stai cumintica , sa creasca bblik !
in curand !
Beatrice1982 spune:
ZIUA 11 test ovulatie negativ(oricum dAca zice ca prim zi fertila e 11 si ultima 22..atunci cred ca pe la mijloc se va pozitiva daca se va + ????????)
apoi voi ce ziceti daca fac din z11 pana se + ozi da una nu a fi bine?
ca asa am inteles de la voi ca e bine sa fie pauza de 1 zi intre...
butterfly? cum e nu vezi doua linii rosii????????
bine ziceai tu ca aspirantele sunt mai sarace ..ca dau banii pe teste pe medicamente pe echo-uri pe analize...pe toate da sincer mie nu imi pare rau deloc sa aiba rezultat aia-i important
apropo am acid folic de 1 mg sa iau 4???????????
mihaelacg spune:
Gata, m-am epilat, mi-am pus o masca, o manichiura si-o pedichiura, asta am prestat eu pe vremea asta naspa.
Yubi, ma bucur ca esti bine, sa asculti ce zice dr. si mie cand mi-a recomandat sa stau la orizontala mi-a dat si medical.
Cat despre pb. sotului, cred ca depinde si cine face operatia. Cred ca pana deseara fac un drum pana la urgente ca eu nu stiu ce sa-i mai fac, i-am dat ultimul nurofen.Doar sa-i dau ceva
sa-l amortesc.
Beatrice1982 spune:
Butterfly lasa poate maine se +
Yubi stai in patutz si vei vedea ca va fi bine
gandeste pozitiv..
Alexia oare ce face?
dar cristi?sambata va fi miresica...ce frumos....imi amintesc si eu cand am fost mireasa.....a fost frumos...asa de mult mi-am dorit....eram deja cu sotul de 6 ani si am facut facultatea si mami nu m-a last sa ma marit in timpul facultatii...desi vroiam si cred ca in aia 5 ani tot am planificat nunta....dar a iesit cum am vrut-o
Beatrice1982 spune:
nu stiu unde am citit ca cea mai fetila perioada de facut copii e intre oct-martie...si acuma apar graviiiiiii
nu ca sunt multe?
si aici la noi peste tot unde merg gravide gravide gravide.....
serois
asa ca sunt si eu mai optimista ca va veni si vremea mea......
nu-i asa????????![]()
dadadada spune:
Salutare fetelor!
Eu nu am stat astazi pe acasa asa ca acum va salut.
Pe mine ma tot doare burta ca si cand mi-ar veni.
http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png