Buna,
Am si eu o intrebare "tehnica" pentru moderatorii acestui subforum: daca solicit o evaluare psihologica a unui copil la un cabinet psih. privateste obligatorie prezentarea certificatului de nastere al copilului pentru obtinerea rezultatului evaluarii?
Copilul are 2.5 ani si nu e un pericol pentru societate
multumesc frumos.
Eu am fost cu fi`mea la un fel de evaluare, insa am mers cu o simpla trimitere de la pediatra.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Evaluarea am cerut-o eu din proprie initiativa, a durat cate o ora in zile consecutive si e deja achitata.
Ceea ce ma surprinde este aceasta conditionare / astazi a dus sotul copilul la cabinet si mi-a povestit ca doamna psiholog era destul de iritata pe aceasta tema...
Si eu am cerut evaluarea, insa pediatra s-a oferit sa-mi usureze drumul. Adik "da altfel" daca ai o trimitere. Cica.
Poate ii trebuia pt CNP certificatul, pt altceva eu nu cred...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Cnp-ul este cerut la inceput(inainte de a plati). Probabil au uitat sa-ti spuna. Elibereaza rezultatul evaluarii unui copilas indentificat prin cnp(deocamdata).
Poate vor sa fie siguri ca e copilul vostru. O evaluare psihologica e extrem de "private" si nici tu n-ai vrea sa o dea altcuiva.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi