RUGAMINTE MARE GRAVIBINON

RUGAMINTE MARE GRAVIBINON | Autor: danam27

Link direct la acest mesaj

Va rog mult de tot trimiteti-mi o adresa de mail,un nr de tel ceva sa pot sa va contactez in cel mai scurt timp cu putinta..Am nevoie DISPERATA de gravibinon.am facut fertilizare in vitro,am 2 fetite gemene si imi trebuie 8 fiole..
Va rog mult,astept raspunsul Dvs.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yonelaconst spune:

Va rog frumos, daca mai aveti cumva vreo fiola de Gravibinon, sa-mi dati de stire. O prietena foarte draga mie are nevoie urgent deoarece de acest medicament ,,pretios" depinde aducerea pe lume a bebelusului pe care il asteapta de 4 ani. Eu stiu f bine ce inseamna sa ai probleme cu mentinerea sarcinii pt ca am trecut prin acelasi lucru, dupa o sarcina pierduda in luna a 2-a si cea de a doua parea compromisa. Dar am beneficiat atunci de tratamentul cu Gravibinon gratuit si acum am un baietel de 4,5 ani, lumina sufletului meu.Va rog, in numele prietenii mele, sa da-ti o sansa si puiului ei sa vina pe lume, sa se bucure si ea , ca mine si alte mame fericite, de implinirea pe care ti-o da un copil.
Daca mai aveti cumva aceste fiole sau puteti sa faceti rost , va rugam sa ne contactati la nr: 0745606824;0740593508;0740516461

Mergi la inceput