PRIETENE FARA TITLU (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ha ... v-am gasit!!!!!!!!
Buna seara!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID uitam: sa stii ca au reusit sa o programeze la Bacos la sfarsitul lunii .
URSULINAAAA !! Ce mai face Raisa? Nimic nou cu ?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-sanatate multa Dianei!Bafta la interviu!
Bee si Mirela-multa putere cu puii si numai bine.
Ingrid-nu te mai plinge ca o boieresti ca eu mai am o saptamina pina vine mama si nu mai am stare, desi sunt cu moralul la pamint ca nu gasesc job de care caut si cum vreau-drept urmare ma asteapta un maldar de rufe de calcat.
Ursu-zi-ne de Raisa si bafta cu bebe2!
FLorinini-e un scump David,pupici si tzin pumnii sa vina fetitza.
Eu azi le-am gasit leagane,sper diseara sau maine sa mergem sa le luam si sa le ducem vineri la cabana,de sapt cealalta treb sa ma ocup de invitatzii pt ziua lui ALex-prevad ca o sa avem cel putin 30 de adultzi plus copiii-asta e, am baiat mare cica
Merg la treburi, pupici!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CONTINUATI AICI: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122538

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput