1001 de nopti!
Raspunsuri - Pagina 9
sariz spune:
Serialul e minunat !!!!!!!!!
Bine filmat ..bine jucat .
Din pacate Halit Ergenc( Onur)a trait saptamana asta o drama in familie, verisoara sa s-a sinucis !
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35982&k_A=haberturk
http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=1&id=76915
http://www.gazetehayat.com/haber/Melis-in-sir-intihari-/52831
http://heryerdenhaber.com/V1/Pg/MainDetail/NewID/82963/Torene-katilan-Agar-da-bassagligi-diledi
soanso spune:
sariz,trista veste ne-ai dat!!Dumnezeu sa o odihneasca!
Omur cred ca e un om bun in relitate!!!!cel putin concluzia aceasta am tras-o eu dupa reactiile lui din linkurile puse de tine, ii imbratisaza pe cunoscuti cu caldura...pacat!
cine citeste pe undeva despre el din viata reala sa scrie aici despre el!!sunt curioasa daca m-am inselat in privinta lui!
SOSO (20 dec 2005)
niko_24 spune:
adineauri am citit mes si din cauza unei reclame pe net n-am mai vazut pe monitor decat de onur " si ceva de genul "s-a sinucis" . vreau sa va zic fetelor k ma blocasem . am crezut k era vorba de el ,si acum in timp ce scriu mai am nodul in gat .
oricum e o veste trista , Dumnezeu s-o odihneasca.
o zi incheiata cu o suparare.
Dumnezeu s-o ierte,iar lui si familiei lui sa-i dea putere sa treaca peste acest necaz
nici nu vreau sa-mi imaginez cat de greu poate fi.
niko_24 spune:
miki in primul rand mersi pt sfat ,stiam de site dar nu prea am mai intrat in ultimul timp la ei k am stat mai mult cu voi pe forum
dar a meritat sa-ti urmez sfatu . stii de ce ?
m-am uitat acum in program intr-o doara si fetelor am vazut ca-l da si miercuri serialul nostru ,si nu e pacaleala.m-am uita de 2-3 ori si la zi si la ora sa vad dak asa e .
voi stiti ceva ????????
oare mai nou il da si miercurea???
m-am uitat in tv mania si nu e trecut,am mai controlat o data pe net (sa nu ma fac de rusine )si pe net e trecut miercuri la 20.15.
sincera sa fiu sper sa fi gresit ziaru
ar fi super
niko_24 spune:
Miercuri 04.06.2008
07:30 D-Stiri
cu Bianca Ionita - stiri, sport, meteo
08:30 Ana si cei 7
telenovela, serial, Spania, 2006
09:45 Teleshopping
10:00 Nora pentru mama
reality-drama, divertisment (live) (detalii)
11:30 Magic Taxi
reality-drama, divertisment
12:30 D-Stiri
cu Silvia Ionita - stiri, meteo, sport
13:00 Teleshopping
13:15 Calatorie in Ierusalim
film artistic (reluare)
15:15 Gasca
serial (reluare)
16:00 Tu contezi!
talk-show, cu Adriana Bahmuteanu
17:45 Nora pentru mama
reality-drama, divertisment (live) (detalii)
18:30 D-Stiri
cu Dana Razboiu - stiri, meteo, sport
19:30 Nora pentru mama
reality-drama, divertisment (detalii)
20:15 1001 de nopti
serial (detalii)
22:00 Piratii aerului
film artistic, 2003, gen: actiune
am copiat programul de la kanal d k sa vedeti si voi
mi-era sincer,k dak se razgandesc si nu-l dau miercurea ,stiind k poate v-ati facut o parere despre mine ca sunt cam repezita , sa nu credeti ca fac vreo gluma proasta cu astfel de stiri
voi ce parere aveti???? stiti ceva ????
emicris spune:
Insurat Onur dragul de el,dar in pozele din ziar de ce l-au surprins cu Berguzar si nu cu nevasta?Eu inca imi fac iluzii ca sunt impreuna si in viata reala.
mama zmeilor emi si adi
matildasep spune:
Da, Niko, cei de la Kanal D , fac reclama ca in luna iulie vor da si miercurea un episod. Probabil vor face pauza.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
matildasep spune:
Da, Niko, cei de la Kanal D , fac reclama ca in luna iulie vor da si miercurea un episod. Probabil vor face pauza.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
matildasep spune:
Pardon, in luna iunie.
niko_24 spune:
suuper MATI', nu putem decat sa ne bucuram
asta da veste, sincer mi-era sa nu fac eu vreo boroboatza(cand am anuntat ca va fi si miercurea)am stat un pic cu teama ca e vreo greseala pe net ,dar dak stii si tu nu pot spune decat k ma bucur enorm
dar oare dc numai in iunie?
despre ce pauza crezi ca e vorba ? adica sa faca si la noi ...pauza de difuzare