1001 de nopti!
Raspunsuri - Pagina 20
karfe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita E un tip mai batran. Aseara cand am vazut episodul, evident ca era si traducerea, super versuri, ca acum le caut si pe alea, dar de unde... |
ilhan sesen-sarkilarimsin(ceva de genul asta)
Tushca_alba spune:
da, super serialul; pacat ca au intrat in vacanta.
Si melodia mentionata de fete este SUPERBA!!!!Am sa o caut si eu
lizi32 spune:
Ferhat G batran?!?!?!? batran?!?!?mey, are 45 de ani, e coleg cu sotul meu (ma rog atunci cand mai vine pe la sala...) hai ma ca nu ebatran dar canta superb!!!!!!!!
ascultati meloda lui 'ya#287;mur'!
lizi32 spune:
sorry de ferhat intelesesem; oricum recesiunea se simte si in 1001 de nopti intrucat au inceput deja sa dispara actori. hai ca nu spun mai multe, va las sa vedeti singurele.
oanamc spune:
Fetelor, am pierdut episodul de aseara .
Imi povesteste si mie cineva, pe scurt, ce s-a intamplat? sau daca puteti sa imi dati un link sa il vad pe net...in orice limba, nu conteaza...
Nu gasesc episodul pe youtube.
Amonar spune:
Eu le-am vazut pe youtube. KanalD a taiat episoadele care urmau in nu stiu cate parti...poate de aia nu-l gasesti. Am impresia ca trag mata de coada ca sa aiba ce sa transmita inca vreo 3 luni....Episodul de ieri e "impachetat" undeva intr-un episod normal de pe youtube.
soanso spune:
am vazut ca au schimbat fetele lui Fusun si iubitul ei profesorul de desen! ma enerveaza schimbarea asta de personaje...sper sa nu-i schimbe pe astia mai importanti,am si eu impresia ca o cam lungesc nu se mai intampla nimik spectaculos...cu toate astea ma uit in continuare la episoade!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA