1001 de nopti!
Raspunsuri - Pagina 14
tulipa spune:
pana la urma astia doi se iubesc mult...le sta tare bine impreuna..ador filmul asta,mai ales coloana sonora,e superba...vape toate,aveti grija de voi,ne mai auzim.
soanso spune:
tulipa
fetelor,vreau sa va intreb ceva...
ati mai plans careva la faza in care ia dat voie Shreazat bunicului sa-l vada pe Kaan...
eu am plans ...m-a impresionat profumd!
SOSO (20 dec 2005)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by soanso
tulipa
fetelor,vreau sa va intreb ceva...
ati mai plans careva la faza in care ia dat voie Shreazat bunicului sa-l vada pe Kaan...
eu am plans ...m-a impresionat profumd!
SOSO (20 dec 2005)
un pic
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Amonar spune:
Tulipa, mersi mult! Ieri am vazut episodul intreg. Bineinteles ca ma scoate din sarite Seherezada cu incapatanarea ei...
magdanaty spune:
si eu am plans la faza in care SHERAZAT ia permis bunicului sa-si vada nepotul.Mi-am amintit de filmele acelea indiene.
tulipa spune:
n-ai pentru ce amonar...eu una am plans la faza aceea...eu sunt si mai emotiva de felul meu
tulipa spune:
eu una abia astept sa-i vad impreuna pe kerem si pe benu,kerem e super dragut,iar benu e ft. frumoasa...le sta bine impreuna;va voi impartasi un mic secret:pe la episodul 60(am vazut pe youtube)benu e insarcinata cu bebe-ul lui kerem si ei is ft indragostiti unul de altul...eee...mai vorbim,vape toate.
Amonar spune:
Nu mai scrie nimeni aici? Eu m-am uitat in seara asta pe youtube la episodul 31, fiind pus in totalitate, si vreau sa va intreb cine palaria mea e toanta aia cu care este Onur? Cum a ajuns ea asa de aproape de el si de ce o neglijeaza pe Serazada? Si la ce episod se impaca dupa nunta anulata?
emicris spune:
nu stiu cine e doamna,banuiesc ca vreo fosta de-a bey-ului,se impaca in 39 si momentul e sublim chiar si fara sa inteleg.
mama zmeilor emi si adi
Amonar spune:
Mersi Emicris, am cautat si eu ceva pe youtube si am vazut ca in 39 se impaca. SARUTUL ACELA IN ploaie e deosebit..da