Ajutati-ma,
Cum sa-l obisnuiesc pe Filip (21.09.2006) sa doarma singur in patut?
Am incercat de cateva ori si m-am lasat pagubasa. De cand l-am adus de la maternitate doarme cu noi in pat, e adevarat ca, fiind foarte agitat noaptea, ne-a fost si noua mai comod insa acum deja e maricel si tot nu are somnul linistit. Si acum mancam noaptea, nu putem renunta la suzeta, iar daca ne cade noaptea suzeta e vai si amar.....pana o gasim.
Acum e cu atat mai greu pt ca am inceput serviciul si nu mai pot sta de paza langa patut sa-i dau lapte, sa-i dau apa, sa-i pun suzeta in gurita....offff..
Spuneti-mi ca nu sunt singura,,,
Multi imi spun ca am gresit ca l-am obisnuit asa, eu ii contrazic si spun ca nu-i chiar asa, unii copii nici nu-i auzi noaptea, al meu nu a fost asa niciodata....Recunosc ca am avut si noi partea noastra de vina, dar cum sa fac sa-l obisnuiesc sa doarma singur. Pot atata timp cat inca cere lapte noaptea sau sa mai astept....
Voi cum ati procedat?
Va pup.
cred ca e greu dar banuiesc ca e si frumos. Eu pe piciul meu nu l-am luat sa doarma cu noi niciodata, la inceput pentru ca ne era frica si apoi pentru ca nu vroia sa adoarma ( credea ca e de joaca). Nu am avut probleme cu somnul deloc pana acum iar de la 10 luni doarme chiar singur in camera lui. Si eu ii dau lapte de 2 ori pe noapte dar il iau in brate pe fotoliu si apoi il pun la loc in patut. Suzeta nu a acceptat niciodata, doar degetelul il suge inainte sa adoarma.
In schimb problema noastra e cu mancarea. Nu ar vrea sa pape mai nimic, tot timpul cu forta trebuie hranit. Iar laptele e cah ziua, doar in somn il accepta.
Fiecare cu piticul lui
Oricum, succes, trebuie sa mai incerci si sa fi mai ferma poate
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007