Aspirante optimiste > 20 ani (300)
Raspunsuri - Pagina 6
Beatrice1982 spune:
quote:
Originally posted by noname
Gaby, nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum. Dar nu cred ca e sarcina, s-ar putea sa fie o dereglare. Dar ma gandesc ca eu nu am avut niciodata o dereglare asa de cand iau Duphaston.
In legatura cu visul tau, si eu stiu la fel: Daca visezi soricel este sarcina.Asa ca...........poate cine stie, cu ce a venit iepurasul la tine.......este adevarat.... mai tarziu, dar........
Abia astept sa ne dai vestea ca esti
Te pup si te astept cu vestea.
Pana atuncipentru tine!!!!!
Vreau si eu sa fiuBb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
noname nu stiu daca te ajuta la ceva dar si eu asa am patit acum
am luat dufaston din ziua 14 parca, 15 zile si nici nu l-am terminat, luni in 21 l-am treminat si in 20 deja incepuse scurgerea sa isi schimbe culoarea si asa m-a tinut pana joi, cand a inceput sa curga siroaie...aia e eprima zi, cand iti vine sange nu maroneala asta.....
dar speram sa fie nidatie
eu luna asta nu merg la monitoriz, pt ca n-am doctor...asa ca ar trebui sa imi achizitionez ceva teste de ovulatie dar la noi se aduce la comanda asa ca trebe sa imi comand
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
nu eram prost dispusa ieri, doar ca am fost tot pe fuga
deci ca intreba cineva
eu am facut teste se ovulatie - au iesit pozitive in z14 si 15 - asa ca am prestat in 14.15. si de 2 ori in 16
dupa care nu am mai prestat
cel mai clar semn eu zic ca e durerea de sani - uneori mai tare alteori mai putin dar este acolo. scurgerea aceea a fost duminica, un pic bej asa, dar nu a mai aparut.
in rest voi ce mai faceti?
ca eu plutesc
dadadada spune:
Scuze fetelor ca nu am intrat dar nu am avut net.
sper ca ati avut un PASTE FERICIT!!
Doamne doamne am vazut ca a fost alaturi de voi.
Felicitari Sorvint, Mary, Madutza, Yubi, Just, Cristi
Ma bucur enorm pentru voi si sper sa venim si noi cat mai repede la odisee!!.
O zi buna
http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png
BraveGirl spune:
Cristi- felicitari! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, la termen.
==========
Corina
8+
My baby
Albumul meu
voicu_bebi spune:
salut fetele!
ce faceti?
Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut frumos de Paste si k iepurasul v-a adus tot ce v-ati dorit!
FELICITARI!!!

yubi,just,cristi,va doresc la toate sarcini usoare si frumoase si sa aveti bebei frumosi si sanatosi,ma bucur mult pt voi toate!
Anca..

Ramo2007 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Wow ce vrednic a fost iepurasul anul asta, ce de bebei.
Cristinuta, Yubi, Just 

felicitari, sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi!
Ce frumos sa auzi de atatea sarcini.Am schimbat si eu semnatura, am mai crescut un pic si e foarte bine, nu am stari de rau, doar oboseala ....
Ramo
7+
Puiutul meu scump
cristi_2003 spune:
merci fetelor
eu mai astept ziua de vineri sa vad sa nu vina uratii si sa fac un test clar clar pozitiv
dar is asa de happy
bebi tu cum stai?
voicu_bebi spune:
Cristina,eu sunt bine pot sa zic asa,sper sa vina si la mine bebitzul sper sa am norocul sa pot ramane luna viitoare ,ma bucur mult pt voi !
Anca..

cristi_2003 spune:
bebi, sper si eu sa fie si la tine bine
sfatul meu e sa va bazati pe testele de ovulatie - uite ca si ramo tot cu ele a reusit
la toate ca sa se ia

pentru tine!!!!!
Bb hai la mama!!!