Gonal la schimb sau de vanzare
Dupa FIV-ul trecut am ramas cu 7 fiole de Gonal f 75 care expira in septembrie 2008. Eu voi incepe urmatorul FIV in iarna,deci nu le voi putea folosi.
Rog fetele care fac stimulare cu gonal,in urmatoarele luni, daca vor sa facem schimb(in cazul in care au gonal cu termen de valabilitate mai mare) sau poate vor sa le cumpere.Pleeeeaseeee!!!!
Multumesc anticipat si Paste fericit tuturor!
Nusy
Raspunsuri
Dariela spune:
Nu stiu daca voi face stimularea ca si pana acum cu Gonal, asa ca nu pot sa-ti propun un schimb acum.
Stiu insa ca la Giulesti le primeste fara probleme inapoi. Eventual roaga o fata din Bucuresti sa te ajute!
Dariela
nusy spune:
Multumesc,Dariela,pentru raspuns,nu am stiut ca se pot schimba la Giulesti.Am sa incerc sa rezolv asa,in cazul in care nici o fata nu le poate schimba cu mine.Te pup!
Nusy
iana_mari spune:
Nusy eu merg pe 15 mai la Giulesti si daca vrei ne intalnim si incerc sa ti li schimb.
nusy spune:
Din pacate, Iana nu a reusit sa imi schimbe fiolele la Giulesti intrucat nu mai au Gonal f de cateva zile.Se pare ca au intrerupt contractul cu furnizorul de Gonal.Asadar,ramane tot varianta schimbului cu vreuna dintre fetele care fac stimulare cu gonal.Astept ajutorul....
Nusy
nusy spune:
Am incercat azi din nou la Giulesti sa schimb Gonalul,dar tot nu au si mi-au spus ca nu vor mai primi(le-a spus proful sa nu mai comande,pentru ca au pe stoc menopur si puregon).Asadar, pe aceasta cale nu-l pot schimba.
Va rog,din nou,fetele care faceti stimulare cu gonal si vreti sa ma ajutati,poate sunteti dispuse sa faceti un schimb cu mine sau sa-l cumparati.Expira in septembrie,deci e valabil inca.
Nusy
Moniland spune:
Nusy, exact in aceeasi situatie sunt si eu: am 7 fiole de gonal f cu termen de valabilitate inclusiv septembrie 2008. Probabil din acelasi lot cu ale tale.
Si eu as vrea sa le schimb sau sa le vand pt. ca nu voi face FIV pana atunci.
Poate sunt fete dragute care sa ne ajute.
nusy spune:
Moni,sper si eu sa ne ajute.Deocamdata o singura fata ar fi fost dispusa sa faca schimb,insa s-a razgandit pt.ca au sfatuit-o cunostintele sa nu faca schimbul....asa ca deocamdata mai astept poate apare cineva care vrea sa ajute...
Nusy
Moniland spune:
quote:
Originally posted by nusy
Moni,sper si eu sa ne ajute.Deocamdata o singura fata ar fi fost dispusa sa faca schimb,insa s-a razgandit pt.ca au sfatuit-o cunostintele sa nu faca schimbul....asa ca deocamdata mai astept poate apare cineva care vrea sa ajute...
Nusy
Ce chestie ... Oare de ce? ca doar le-am pastrat in conditii excelente ca pt noi le-am tinut. Si daca producatorii spun ca pot fi folosite pana in septembrie inclusiv ... Asta este...
mmc_nd spune:
Fetelor, imi pare rau ca abia azi am vazut mesajul. Exact ieri am cumparat 4 fiole de Gonal. Am folosit aseara 2, as mai avea 2 pentru azi si care expira in 2009. Daca puteti sa-mi aduceti azi 2 fiole de Gonal de-ale voastre, vi le dau eu maine pe cele care expira in 2009. Nu stiu daca avem cum sa facem, ca eu trebuie sa mi le injectez diseara, dar merita sa incercam. Eu lucrez in Victoriei.
Si inca o chestie - in general, dar mai ales cand ai ceva urgent, este bine sa pui un titlul sugestiv - de exemplu Gonal la schimb