Racusori, la apel! (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

dupa o zi de munca...hai ca parca n-a fost atat de rau. nu stiu de ce..azi de la birou n-am reusit sa intru pe aici..asa k am ratat si sucul si cafeaua...(cozonac si asa nu mai era)
nu prea am ce sa va spun...dar sunt in zona. ascult muzica de intrat in depresii

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Revin cu ceai/suc/cafea proaspete pentru Mire! Am mai gasit si o jumatate de cozonac (cozonac vienez scrie pe el, zau!), tot cu dedicatie! Sa scot, domnule, fata din depresia in care taman sta sa intre!
Schimba, draguta, muzica, pune ceva mai vesel, ia de serveste o cana de ce-ti prieste la ora asta, mai lasa putin cozonac si la , si o sa vezi totul mai roz. Deja ai inceput, nu?
Va mamitica pe toate, imi astept puiul si bantui pe-aici.
Giani, am inteles, sefa. Daca sunt prea tanara sa fiu mamica de aici, poate sora mai mare

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Is in zona, am simtit eu ca Vicky ne ofera iar bunataturi...
Giani, ce face Andrei??
Annes,

Cristina 25+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

da viki, deja ma simt mai bine pt vienez (pot sa tai cozonacul si sa raman cu vienezul?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Mire, daca vienezul asta zici ca te face fericita, ti-l dau tie dar nu pastrez eu cozonacul, ca ingrasa. Il impartim cu fetele!
Am pregatit , ceai, suc... am un pic pe-aici si acum ma gandesc daca sa ma apuc in sfarsit de treaba sau sa mai stau. Nu am chef de nimic, nici macar de treaba, dar cineva trebuie sa o faca si pe asta.
Cris, cu atatea fete dragute si in jur trebuie sa ma port frumos si sa le rasfat, nu? De dimineata pana seara!
Asa ca multi la fete! sa ma apuc de treaba, nu de alta, dar sa nu mi-o ia altul inainte.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, prezenta la ceai.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Neata!!!!
Vicky, , sunt prezenta la suc...
Ce bine ca e soare afara!!! Ma simt atat de bine!!! AM o stare euforica....Dar trebuie sa ma apuc de treaba...
O zi buna tuturor si spor la treaba!!!

Mergi la inceput

neata
munca? ce e aia?
dar na...ne apucam. daca trebuie...cu placere
mai stie cineva ceva de iulia83?
am adaugat si cea mai noua graviduta pe listuta. miki, unde esti sa vezi?
gata, ma apuc de treaba
aaa..viki...cozonacul l-am papat eu. a ramas doar vienezul

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza

un pup special pt sora mai mare , dar nu foARTE MARE.

Cristina, andrei este un bandit si creste , si imi vine sa-l maninc cind zimbeste si gangureste cu noi.ai sa vezi !! ma bucur ca esti euforica, si eu ma bucur ca e soare ca sa iesim la plimbare.

mire sarumina de modificarea din listutza

va pupesc pe toate fara exceptie si va doresc o zi faina.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Mire, am vazut ca Iulia 83 e activa la gravidute de mai-iunie...Au inceput fetele sa nasca la odisee, asa ca , probabil au inceput emotiile mari..
Giani, te cred!!! Si eu abia il astept pe Mihaitza!!!!Tu cat vei sta acasa ca sa il cresti pe Andrei?

Mergi la inceput