Racusori, la apel! (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Racushoare dragi ( Mire ma ajuti? )
Am citit tot. Nu va iau in parte pe fiecare pt. ca nu-mi ajunge timpul ( trebuie sa merg intr-o ora la munca ).
Hai sa va scriu putin din povestea promisa

So... starea civila am facut-o aici. Aveam emotii, ba spuneam : vreau acasa, nu vreau sa ma marit . In 15 min. s-a terminat totul
In Ro. mi-am dorit foarte mult cununia religioasa. Preotul ii spune mamei mele ca ginerele ei are nevoie de certificat de nastere si copia de la biserica unde a fost botezat ( dovada ca e catolic). Ajunsi acasa, ne spune mama ca vineri dimineata la ora 6 trebuie sa fim la preot la spovedanie. Ii spun neamtzului, asta se uita crucis la mine: ce ai fato? ce preot? Pai stiu eu romaneste? Oooopsss.... mama ce fac eu cu ginerele tau acum ?
Ne trezim dimineata si mergem la biserica. Asteptam, asteptam, asteptam....al meu se uita nervos la mine. Se face ora 7, neamtzul nu mai are rabdare, la 7:30 imi spune: eu ma duc afara sa fumez o tigara. nu stiu de ce-a trebuit sa ma trezesc si stau aici. Intr-un final ma cheama preotul la spovedit. Buunn, imi spune: acum trimite-l inauntru pe sotul tau. Eu: pai...si ce faceti cu el? el nu intelege romaneste. Preotul: cheama-l. sa-mi povesteasca el ceva Eu: ce sa povesteasca? intelegeti germana? El: nu fata mea. dar o scoatem la capat cumva. sa-mi spuna cum e acolo la biserica bla bla bla Eu: pai daca nu intelegeti germana? N-as putea sta aici si sa va traduc? El: nu fata mea, trebuie sa fim doar noi doi. OK zic in gandul meu. Ies si-i spun soatzei: ok, trebuie sa mergi inauntru. El: si ce sa fac acolo? Eu: sa-i povestesti ceva preotului? El: intelege germana? Eu: nu El: si atunci? Eu: du_te inauntru . Dupa cateva minute iese si-l intreb: ce s-a intamplat? ce-ai facut? El: pai mi-a facut semn sa ma pun in genunchi. Mi-a aruncat o patura in cap Eu: si???? El: i-am dat rezultatele din Bundesliga si i-am spus ca la Campionatul Mondial exact cand noi facem petrecerea joaca Germania impotriva Portugaliei si sper sa castigam locul 3
Ajunsi acasa pe la ora 8:30 intreaba mama : cafea? La care neamtzul: ai tuica?
Cununia religioasa a fost un chin pt al meu. Nu intelegea nimic. Se tot uita cand la mine , cand la nasi. Dar am reusit pana la urma si acum radem de fiecare data cand ne amintim de cununia religioasa.
Cam asta e povestea .

Acum trebuie sa va spun ceva. Mire. stie.
Am facut testul si ...da..e cu bucurie. Acum eu ma simt tare aiurea. Nu stiu, e o stare ciudata.soatza nu stie inca. O sa-i spun diseara cand ajung acasa, sau ii trimit un sms in cateva minute
Saptamana viitoare merg la gine si sper ca totul sa fie bine pana la capat. Cam atat. Astea-s noutatile.
M-am lungit cat o placinta. Va pup pe toate.
Revin zilele urmatoare si va iau pe toate la rand

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Miki, sa inteleg ca si tu? WOW! Felicitari, asta e motiv de! Sa ne povestesti si reactia consortului. E mai frumos sa-i spui "face to face", decat prin SMS. Parol! Oricum, faina povestea! Am ras cu lacrimi!
Ce-oi cauta eu baba Dochia printre tinere si?
... stie cineva un site pentru babute ca mine? Amde-aici.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Magda, am vazut filmul mai demult. Acum nu as mai rezista Dar daca poti sa mi-l trimiti, pentru fiul meu cel mare, iti trimit pe PM adresa mea de mail. Multumesc tare mult.
Missy, incepe licitatia! Eu vreau aripioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

MIKI, draga de tine. nu stiu de ce asteptam eu ca povestea asta hazlie sa se termine cu
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun, un bebe-juma-neamt sanataos, voios, frumos si premiant.
creste numarul gravidoaselor pe aici, zau asa

Vicky, sa nu te puna mama zmeului sa fugi de-aici. ce conteaza varsta din buletin, mintea sa fie fresh, si a ta e!

Mire, cam taci azi ...
Cris, Geo, Carmen - pe unde umblati

Niste cornuri calde , proaspete, astept in vizita pe cea mai buna prietena a mea din liceu, ne despart vreo 70 km (nici nu-s multi as zice eu, dar scuze se gasesc), si ne vedem o data pe an, in cel mai bun caz. asa ca va pupez pana cine stie cand, ca ma bag la povesti alunecoase cu ea, caci doamne cate s-or adunat de spus

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Missy, Mire are musafiri! De-aia nu ne baga in seama. Si, sincera sa fiu, la ora asta si mintea fresh imi lipseste, sunt . Dimineata eram asa de la vreme, acum am baut sampanie. Uite-asa, fara motiv anume. Eh, m-am gandit la voi toate, mai ales la Miki, ca ea chiar are motiv de sarbatoare. Si de-acum incolo o sa bem noi sampanie si ea suc... 9 luni de-acum incolo chefuim!
Sigur chestia asta cu gravidoase nu e boala molipsitoare. Ca prea s-au molipsit multe fete? Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatoase si sa aveti sanatosi si mancaciosi, fara colici (Giani stie!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Missy, aici sunt!!! Am simtit mirosul de cornuri!!!! Sunt cam pleostita de la vreme...
Miki, felicitari!!! Wowwwww!!! Ce ma bucur!!! Cred ca e molipsitoare chestia cu gravidenia, asa cum zice Vicky... Sarcina usoara, fara greturi si un bebe sanatos , cuminte si mancacios!!!
Vicky, cum adica sa ne parasesti??? Pai ce ne-am face noi fara tine???Cine ne-ar mai servi cafelutza de dimineata si cine ne-ar mai scrie retete si cine ne-ar mai sustine cand avem probleme???
Oare Mire o fi scapata de musafiri???
Eu am un somn in mine si mai e si vremea asta asa ciudata!!!...

Cristina 24+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Cris, nu va parasesta mama! Am glumit! Dar daca ma molipsesc si eu? Mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Miki felicitari!!!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos!!
Se maresc randurile burticutelor...imi place!
Mirela inca n-am apucat sa fac nici o poza cu burtica, dar promit ca de indata ce apuc, o afisez si pe aici
[red]Cris/red] si eu crezusem ca am scapat de greturi...ce-i drept prea multe nu am avut lunile astea. Cu David mi-a fost chiar rau pana la 4 luni...am vomat mult, mi se facea rau...nasol, acum chiar e bine!
Cred ca si vremea asta ma influenteaza. Aseara m-am culcat cu o durere de cap ingrozitoare. Astazi la servici m-a luat din nou.
M-am calmat imediat ce a plouat...deci presiunea atmosferica era buba.
Va pupic dulce!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

in sfarsit, Miki ne-a povestit cum a fost la cununie...te iertam, c-ati fost haiosi (dupa cele povestite) si ca povestea e cu happy-end: felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bebe sanatos! E mi-nu-nat sa fii mama, te vei convinge!

Missy, io vreau pulpa, mai e? sau a cerut-o altcineva?
Vreau si-un corn...cu ce le-ai umplut?

Cristina, iti pun o felie deoparte, special penru tine si bebe, .

Vicky, ce varsta ai, mama? Esti mai batrana decat mine? io implinesc 34, tu?

va pup pe toate, noapte buna!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

gata si musafirii... io am musafiri in cursul saptamanii....k in week end ma lasa sa ma odihnesc sa fiu fresh k luni incep munca
miki, am ras cu lacrimi de poveste..desi eu stiam o bucatica din ea. referitor la ti-am zis si ieri si azi la telefon..dar o fac si aici: felicitari pt burticos draga mea. sa ai parte de o sarcina usoara, lipsita de greturi si probleme..si sa vina bebe sanatos...k n-oi ajunge eu la wacken la vara...dar la botez ne vedem
missy, cris...de aia taceam...am fost ocupata. sincer sunt cam obosita. ma bag acusica la somn k n-am dormit decat vreo cateva ore azi noapte. insomniile bata-le vina. si de luni trag de mine sa ma trezesc
amalia, cu rabdarea o duc mai prost dar acu' astept
viki, ce ziceai de babe? babele sa ma astepte pe mine sa ies de la munca saptamana viitoare sa aiba onoarea de a bea o cafea cu mine k in week end o tulesc la munte..si apoi iar am de dat amanunte
gata, cred ca am scris tot
daca-mi mai amintesc..revin. noapte buna si un week end frumos sa aveti. ne vedem la cafeaua de dimineata.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput