Racusori, la apel! (38)
Raspunsuri - Pagina 10
mikiriki spune:
Racushoare dragi ( Mire ma ajuti? )
Am citit tot. Nu va iau in parte pe fiecare pt. ca nu-mi ajunge timpul ( trebuie sa merg intr-o ora la munca ).
Hai sa va scriu putin din povestea promisa ![]()
So... starea civila am facut-o aici. Aveam emotii, ba spuneam : vreau acasa, nu vreau sa ma marit
. In 15 min. s-a terminat totul ![]()
In Ro. mi-am dorit foarte mult cununia religioasa. Preotul ii spune mamei mele ca ginerele ei are nevoie de certificat de nastere si copia de la biserica unde a fost botezat ( dovada ca e catolic). Ajunsi acasa, ne spune mama ca vineri dimineata la ora 6 trebuie sa fim la preot la spovedanie. Ii spun neamtzului, asta se uita crucis la mine: ce ai fato? ce preot? Pai stiu eu romaneste? Oooopsss.... mama ce fac eu cu ginerele tau acum ?
Ne trezim dimineata si mergem la biserica. Asteptam, asteptam, asteptam....al meu se uita nervos la mine. Se face ora 7, neamtzul nu mai are rabdare, la 7:30 imi spune: eu ma duc afara sa fumez o tigara. nu stiu de ce-a trebuit sa ma trezesc si stau aici. Intr-un final ma cheama preotul la spovedit. Buunn, imi spune: acum trimite-l inauntru pe sotul tau. Eu: pai...si ce faceti cu el? el nu intelege romaneste. Preotul: cheama-l. sa-mi povesteasca el ceva Eu: ce sa povesteasca? intelegeti germana? El: nu fata mea. dar o scoatem la capat cumva. sa-mi spuna cum e acolo la biserica bla bla bla Eu: pai daca nu intelegeti germana? N-as putea sta aici si sa va traduc? El: nu fata mea, trebuie sa fim doar noi doi. OK zic in gandul meu. Ies si-i spun soatzei: ok, trebuie sa mergi inauntru. El: si ce sa fac acolo? Eu: sa-i povestesti ceva preotului? El: intelege germana? Eu: nu
El: si atunci? Eu: du_te inauntru . Dupa cateva minute iese si-l intreb: ce s-a intamplat? ce-ai facut? El: pai mi-a facut semn sa ma pun in genunchi. Mi-a aruncat o patura in cap ![]()
![]()
Eu: si???? El: i-am dat rezultatele din Bundesliga si i-am spus ca la Campionatul Mondial exact cand noi facem petrecerea joaca Germania impotriva Portugaliei si sper sa castigam locul 3 ![]()

Ajunsi acasa pe la ora 8:30 intreaba mama : cafea? La care neamtzul: ai tuica? ![]()
Cununia religioasa a fost un chin pt al meu. Nu intelegea nimic. Se tot uita cand la mine , cand la nasi. Dar am reusit pana la urma si acum radem de fiecare data cand ne amintim de cununia religioasa.
Cam asta e povestea .
Acum trebuie sa va spun ceva. Mire. stie. ![]()
Am facut testul si ...da..e cu bucurie. Acum eu ma simt tare aiurea. Nu stiu, e o stare ciudata.soatza nu stie inca. O sa-i spun diseara cand ajung acasa, sau ii trimit un sms in cateva minute ![]()
Saptamana viitoare merg la gine si sper ca totul sa fie bine pana la capat. Cam atat. Astea-s noutatile.
M-am lungit cat o placinta. Va pup pe toate.
Revin zilele urmatoare si va iau pe toate la rand ![]()

Miki
preda_vicky spune:
Miki, sa inteleg ca si tu
? WOW! Felicitari, asta e motiv de
! Sa ne povestesti si reactia consortului
. E mai frumos sa-i spui "face to face", decat prin SMS. Parol
! Oricum, faina povestea! Am ras cu lacrimi!
Ce-oi cauta eu baba Dochia printre tinere si
?
... stie cineva un site pentru babute ca mine
? Am
de-aici.
http://community.webshots.com/user/viki39
preda_vicky spune:
Magda, am vazut filmul mai demult. Acum nu as mai rezista
Dar daca poti sa mi-l trimiti, pentru fiul meu cel mare, iti trimit pe PM adresa mea de mail. Multumesc tare mult.
Missy, incepe licitatia! Eu vreau aripioarele
.
Missy spune:
MIKI, draga de tine. nu stiu de ce asteptam eu ca povestea asta hazlie sa se termine cu 
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun, un bebe-juma-neamt sanataos, voios, frumos si premiant.
creste numarul gravidoaselor pe aici, zau asa
Vicky, sa nu te puna mama zmeului sa fugi de-aici. ce conteaza varsta din buletin, mintea sa fie fresh, si a ta e!
Mire, cam taci azi ...
Cris, Geo, Carmen - pe unde umblati
Niste cornuri calde
, proaspete, astept in vizita pe cea mai buna prietena a mea din liceu, ne despart vreo 70 km (nici nu-s multi as zice eu, dar scuze se gasesc), si ne vedem o data pe an, in cel mai bun caz. asa ca va pupez pana cine stie cand, ca ma bag la povesti alunecoase cu ea, caci doamne cate s-or adunat de spus
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
preda_vicky spune:
Missy, Mire are musafiri
! De-aia nu ne baga in seama. Si, sincera sa fiu, la ora asta si mintea fresh imi lipseste, sunt
. Dimineata eram asa de la vreme, acum am baut sampanie. Uite-asa, fara motiv anume
. Eh, m-am gandit la voi toate, mai ales la Miki, ca ea chiar are motiv de sarbatoare
. Si de-acum incolo o sa bem noi sampanie si ea suc... 9 luni de-acum incolo chefuim!
Sigur chestia asta cu gravidoase nu e boala molipsitoare
. Ca prea s-au molipsit multe fete? Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatoase si sa aveti
sanatosi si mancaciosi, fara colici (Giani stie!).

M&M spune:
Missy, aici sunt!!! Am simtit mirosul de cornuri

!!!! Sunt cam pleostita de la vreme...
Miki, felicitari!!! Wowwwww!!!
Ce ma bucur!!!
Cred ca e molipsitoare chestia cu gravidenia, asa cum zice Vicky...
Sarcina usoara, fara greturi si un bebe sanatos , cuminte si mancacios!!!
Vicky, cum adica sa ne parasesti??? Pai ce ne-am face noi fara tine???Cine ne-ar mai servi cafelutza de dimineata si cine ne-ar mai scrie retete si cine ne-ar mai sustine cand avem probleme???
Oare Mire o fi scapata de musafiri???
Eu am un somn in mine si mai e si vremea asta asa ciudata
!!!...
Cristina
24+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
preda_vicky spune:
Cris, nu va parasesta mama! Am glumit! Dar daca ma molipsesc si eu? Mai bine
.
Amalia spune:
Miki felicitari!!!!

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos!!
Se maresc randurile burticutelor
...imi place!
Mirela inca n-am apucat sa fac nici o poza cu burtica, dar promit ca de indata ce apuc, o afisez si pe aici![]()
[red]Cris/red] si eu crezusem ca am scapat de greturi...ce-i drept prea multe nu am avut lunile astea. Cu David mi-a fost chiar rau pana la 4 luni...am vomat mult, mi se facea rau...nasol, acum chiar e bine!
Cred ca si vremea asta ma influenteaza. Aseara m-am culcat cu o durere de cap ingrozitoare. Astazi la servici m-a luat din nou.
M-am calmat imediat ce a plouat...deci presiunea atmosferica era buba.
Va pupic dulce!
Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si
13+
mephala30 spune:
in sfarsit, Miki ne-a povestit cum a fost la cununie...te iertam, c-ati fost haiosi (dupa cele povestite) si ca povestea e cu happy-end: 
felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bebe sanatos! E mi-nu-nat sa fii mama, te vei convinge! 
Missy, io vreau pulpa, mai e? sau a cerut-o altcineva? ![]()
Vreau si-un corn...cu ce le-ai umplut?
Cristina, iti pun o felie deoparte, special penru tine si bebe,
.
Vicky, ce varsta ai, mama? Esti mai batrana decat mine?
io implinesc 34, tu?
va pup pe toate, noapte buna!
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
MirelaV spune:

gata si musafirii... io am musafiri in cursul saptamanii....k in week end ma lasa sa ma odihnesc
sa fiu fresh k luni incep munca 
miki, am ras cu lacrimi de poveste..desi eu stiam o bucatica din ea. referitor la
ti-am zis si ieri si azi la telefon..dar o fac si aici: felicitari pt burticos draga mea. sa ai parte de o sarcina usoara, lipsita de greturi si probleme..si sa vina bebe sanatos...k n-oi ajunge eu la wacken la vara...dar la botez ne vedem ![]()
missy, cris...de aia taceam...am fost ocupata. sincer sunt cam obosita. ma bag acusica la somn k n-am dormit decat vreo cateva ore azi noapte. insomniile bata-le vina. si de luni trag de mine sa ma trezesc
amalia, cu rabdarea o duc mai prost dar acu' astept ![]()
viki, ce ziceai de babe? babele sa ma astepte pe mine sa ies de la munca saptamana viitoare sa aiba onoarea de a bea o cafea cu mine
k in week end o tulesc la munte..si apoi iar am de dat amanunte ![]()
gata, cred ca am scris tot ![]()
daca-mi mai amintesc..revin. noapte buna si un week end frumos sa aveti. ne vedem la cafeaua de dimineata.
MirelaV
pupicei pe burticei