Fetele din America (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Honey, nu mai e sora ta la tine? Te descurci, nu trebuie sa-ti faci griji. Stii unde in Dallas va fi sotul tau? Sint hoteluri unde e mai ieftin sa stai cu saptamina, asa-numitele Extended Stay. Noi am stat la doua din astea, unul in Garland si unul in Richardson sau poate era chiar Dallas. Ieftine, proaspat renovate, am fost foarte multumiti. Nu mai stiu exact denumirea, dar daca te intereseaza incerc sa dau de ele si-ti spun. Cred ca la unul dintre ele se putea sta si mai putin de o saptamina.
Eu n-auzisem de Steve si Barry astia pina la SJP. Acum m-am uitat pe site-ul lor si vad ca au magazine si pe aici. O sa fiu mai atenta cind sint in zona.
Simonabb, incearca www.realtor.com
Baietii mei au fost ieri la concert Roger Waters. Am aflat de el din intimplare, cu doar citeva ore inainte sa inceapa. Le-am facut o surpriza si am cumparat bilete, ma mir ca am mai gasit.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Buna ziua la toata lumea .Va citesc de ceva timp ,desi n-am scris deloc pe aici,aproape ca va stiu povestile la toate .
Vin si eu cu o intrebare pentru Hilde ca vad ce e in tema desi nu m-as supara daca mi-ar raspunde cit mai multa lume.Eu am terminat ASE in Rom ,am venit aici cu planuri mari care s-au topit imediat fiindca fiul meu a avut ceva probleme ,asa ca a trebuit sa-mi stabilesc prioritatile altfel .Acum multumesc lui D-zeu e bine ,asa ca ma gindesc sa ma intorc
"in cimpul muncii".Am citit ceea ce ai raspuns fetelor care te-au mai intrebat despre meseria de contabil si am retinut ca sunt doua variante in principiu :sa mergi pe experinta si sa aplici la job-uri de entry level sau sa iti echivalezi studiile si sa mai faci ceva scoala pe aici
Eu o sa merg cred pe prima varianta ca am nevoie de bani indiferent cit de putini or fi si sunt obisnuita sa o iau de la inceput ,insa m-ar interesa si sa imi echivalez studiile si sa ma inscriu la scoala fiindca la anul fiul meu va merge in clasa 1 iar fiica mea cea mare in primul an de liceu deci nu as lucra cu norma intreaga si deci ramine ceva timp pt scoala .Am inteles ca tu ai terminat facultatea in RO ,deci intrebarea mea este ce anume imi trebuie de la facultate sa aduc in afara de foaie matricole ,am auzit ceva de programa analitica ,pe vreamea cind am terminat eu nu cred ca era asa ceva.
Stie cineva daca foia matricola ti-o poate ridica si altcineva in afara de tine ,voi cum ati procedat.
De asemenea vroiam sa va mai intreb daca atunci cind ati aplicat pt slujbe v-au cerut angajatorii referinte de la slujbele pe care le-ati avut in Ro ,date de contact ale firmelor pt care ati lucrat etc ,ati mers pe varianta agentie de plasare sau postat resume .Orice sugestie e bine venita .

Mergi la inceput

Miere ce bine ai povestit sau o fi deja-vu si la mine, ca am trait de multe ori scenele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ramona mersi frumos de raspuns. Daca poti si nu ti-e greu, mi-ar placea da, sa imi dai un nume ceva.
Eu am gasit un Inn ... cu 36$ /noapte daca stau minim 4 nopti (ceea ce s-ar intampla).
Sora-mea nu mai e la noi...a plecat ieri dimineata, caci de Luni incepe scoala.

Miere ce nasol. Bine ca ai ajuns cu bine.Dar totusi..ce nasol, cu bagajele... caci de cei necivilizati n-am ce zice,daca nu au cei 7 ani de-acasa, ce sa le ceri.

Eu de cate ori am calatorit cu avionul, cu diferite companii de zbor..n-am avut niciodata probleme cu bagajele.Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau.
Atat ce-am fost la momentul de-atunci nervoasa, cu Air France-ul.Nu aveau mancare de-ajuns. A fost si prima mea trip in US si nu stiam ce si cum.Aveau ceva vegetarian (bleah-pizza de spanac) si chicken. Si, cand au ajuns la noi, a dat o tava de chicken peste capul nostru, la cineva pe scaunul din spate si noua ne-a spus ca nu mai au!!!
Eram nemancati, ne era foame , n-aveam snacks-uri in ghizdane.
De-atunci, imi iau in ghiozdan (bagajul de mana) o paturica,o perna Samsonite in jurul gatului, si snacks-uri.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Honey, cel din Garland e Microtel Inn. Nu stiu cit o mai costa acum, sint doi ani de cind am stat acolo. E chiar linga I-635, renovat, aveau computer in holul de la intrare, ceva breakfast basic, noi am fost multumiti ca a fost exact ce ne trebuia.
Cind ne-am mutat aici am stat o vreme la Extended Stay America, pe Greenville Ave. in Dallas. Tot proaspat renovat, pret bun, mai aproape de oras decit cel din Garland. Depinde si unde are treaba sotul tau. Aici cred ca trebuie sa iei pe o saptamina camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mersi frumos, Ramona.
Inca nu stie in ce parte a Dallas-ului va avea treaba,caci abia in Iunie e cursul. Dar eu vroiam sa ma informez ca sa aiba de unde sa aleaga.
El nu vrea sa ne ia cu el, ci sa ne lase acasa...iar eu nu vreau sa stau acasa singura o saptamana.
Plus ca, o data si-o data tot vom merge in Dallas sa-l vizitez si eu.Iar acum mi se pare a good opportunity, since el va fi acolo pentru atatea zile.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Asteapta pina afli pe unde are el treaba. Dallasul e cam intins si e bine sa gasesti ceva cit de cit aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CAMI si CENIA FELICITARI pentru puiute!!!!Am vazut pozele si m-am topit de dragul lor.Sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele toata viata!

Corina si pe voi v-am vazut.Felicitari!!!!!Ai de ce sa fi mandra!
A mea minune ....incepe sa aiba crize de personalitate.Doamne multam ca nu-l tin mai mult de 2-3 minute.Cred ca am cel putin 20 de mingi de toate marimile,texturile,culorile si.....cu toate astea cand ajungem la magazin,cum zareste mingi tipa si face scandal....de se uita lumea la noi.....dar nu-i bai,de azi....mi-am propus si am reusit sa rezist sa nu i-o cumpar.Nu e vorba de 2-3 dolari,....dar chiar avem prea multe mingi...si nu am de gand sa-mi deschid eu magazin .Fug la odor caci trage de mine sa mergem la baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Delia multumim de felicitari!

In scoala Ralucai sunt 1200 de copii, doar un grup mic este cunoscut de directoare si multi teacheri. Raluca a reusit sa patrunda in acest grup. A sunat o si teacher a ei s o felicite.
Azi am inceput Hawaiian dance. F fff frumos dans, delicat. Clasele se tin la Recreation Park asa ca sunt f ieftine. 50$ ptr 8 saptamani. Teachera este o iubitoare a traditiilor hawaiene si face totul cu o mare pasiune. Pe Ralu a pus o cu fetele ce fac de ceva vreme, o sa aibe si performance pe 1 iunie. Raluca face si jazz dance asa ca i este usor.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CENIA felicictari pt bebe!..sa va traiasca,sa va bucurati toata viata de copii!..frumoase pozele!
CAMI frumoasa bebelina si mamica!Felicitari si sa va traiasca puiuta!

MIERE felicitari pt burtica!..sarcina usoara si bebe sanatos!

SINZI am vazut si eu pozele,misto...da' eu tot nu m-as muta acolo,mie nu prea mi-a placut!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput