Cum sa il fac sa ma placa?
Sunt noua pe forum!! Pup pe toata lumea! xD
Pai subiectul meu e urmatorul... Eu traiesc in Polonia de 3 ani, am 18 ani, sunt studenta si locuiesc cu parintii... Noi nu avem o situatie financiara grozava dar oricum ne descurcam bine... A venit de cam 2 luni un jucator de fotbal roman la o echipa de aici... Prin conincidenta el a jucat in romania la o echipa din orasul meu, si eu avand ceva prieteni in echipa respectiva... Eu stau in capitala, si el joaca fotbal tot in capitala... Am intrat pe hi5 si am dat de el... I-am lasat id-ul meu si am inceput sa vb pe mess... Sa fiu sincera, singurul fapt care m-a "atras", a fost faptul ca e jucator de fotbal, nu ar avea rost sa mint... Dar pe timp ce am inceput sa vorbesc cu el... Chiar mi-a facut mare placere caci e foarte simpatic si popular pentru un jucator de fotbal asa mare ca el. Eu nu aveam nici un plan in relatie cu el... Pur si simplu vorbeam pe mess cand s-e nimerea.. Intr-o buna zi, prin fel si fel de subiecte el a zis ca poate il invit eu sa mancam impreuna la un restaurant tipic polonez caci nu a mancat niciodata... Eu i-am spus ca ma gandeam ca m-ar fi invitat el, dar el s-a justificat spunand ca eu cunosc mai bine orasul si traditiile... i-am spus ca am sa il invit `intr-o zi` si el a intrebat cand si a spus ca nu putea doar in timpul sapt. Nu am ajuns sa stabilim nimic concret dar m-a lasat pe ganduri... Acum ieri l-am intrebat daca a fost int-un loc tare mishto, un parc pe aici si a zis ca nu... i-am spus ca daca ar vrea intr-o zi cand n-are ce face putem sa mergem in plimbare... m-a intrebat cand si i-am zis o zi, dupa care el a afirmat ca nu poate in ziua respectiva... atunci i-am spus sa spuna el... dar zicea ca nu stie... cand am vazut asa, am tras concluzia ca nu ar fi prea interesat si am lasat-o balta... el nu zicea nimic, si dupa o bucata de vreme i-am spus ca ies pt ca trebuia sa plec... atunci s-a alarmat si a zis ca ne-am putea intalni sapt viitoare daca as mai vrea, sa bem o `cafea`... i-am spus ca da... si am ramas asa... sa mai vb, ca oricum nu am stabilit nik concret, ink o data... asta a fost ieri si nu am mai vb de atunci... acum sunt putin confuza... mie imi place de el... mi se pare interesant si e dragutz si fizic... sincera sa fiu nu ma simt asa pt banii ce ii are... dar normal ca e un aspect important si ca la orice n-e gandim de doua ori... ce parere aveti voi despre asta si ce credeti ca ar trebui sa fac?
Raspunsuri
lau10 spune:
Buna Diana
Ce varsta are el?
Eu am iesit 2 ani cu un fotbalist de la Dinamo care acum joaca in Germania(nu vreau sa dau nume ca nu se stie ce coincidente mai sunt pe aici)si tot ce vreau eu sa-ti zic e ca daca vrei sa te distrezi cu cineva dar fara sa te implici mai mult, atunci merita sa vezi ce e de capul lui. Dar nu pune suflet prea mult ca o sa te dezamageasca. Fotbalistii sunt o "rasa" mai speciala, din cauza faptului ca au un orar foarte dur si sunt mai mereu rupti de lume cu antrenamentele, cand dau de libertate, isi traiesc viata la maxim (intelegi tu).
Mi s-a intamplat si vedeam mereu in jurul meu exemple cei 2 ani in care am trait printre fotbalisti.
Dar tu esti inca tanara, si sunt sigura ca nu ti-e capul la mai mult (cum imi era mie, maritis etc). E misto sa te distrezi si sa (de ce nu?) te duci in restaurant faine sau discoteci selecte cu el, dar eu zic ca pe termen lung nu sunt neaparat de incredere.
Normal ca exista si exceptii, nu vreau sa supar pe nimeni, este alegerea ta.
Success
dulcetica spune:
Diana nu-l mai presa tu,lasa-l pe el sa insiste.Cu o disponibilitatea prea mare risti sa nu-l mai interesezi. Un pic mi se pare ciudat ca nu e liber o saptamina intreaga si mai ales ca nu spune un motiv plauzibil.Mi-e imi indica un loc 2 ,3 in preocupari ,potentiala relatie cu tine.Inafara faptului ca are posibilitati financiare s-ar putea sa constati ca din cauza preocuparii exclusive pentru sport sint cam gingasi la minte.Nu vreau sa generalizez,exista si citeva exceptii printre fotbalisti, dar e tare grea uneori limba romana.Sper sa ma insel si sa ai parte de o relatie superba.Deci lasa-l pe el sa aiba initiativa...si tu poti fi ocupata!Daca o fi sa fie ,va doresc distractie maxima.Probabilitatea sa va vedeti eu apreciez ca e destul de mare.
Victoria_mami spune:
Raspuns strict la intrebarea din titlu: Fii tu insati! Daca asa nu te place, nu ai ce face. Dar nici nu vrei sa pretinzi ca esti altcineva decat cine esti... ar fi taaaaaaare obositor!
Succes!
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
Rufus spune:
Diana, voiam sa-ti spun exact aceleasi lucruri ca laura, asa ca nu mai repet. Cred ca vei ajunge sa te indragostesti si nu-ti va fi bine, e greu sa traiesti la 18 ani dupa astfel de program.
Cum sa-l faci sa te placa? Pai daca arati ca in reviste, precis ii vei capta atentia. Asa ca nu te chinui, cu mici exceptii, domnii vedete aleg ei...si au de unde alege.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
babyblue spune:
nu poti face pe cineva sa te iubeasca...sau sa te vrea...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
CHOWPERSA spune:
Asteapta sa te caute el si chiar sa devina insistent.Daca "alergi" dupa el nu faci nimic-probabil este obisnuit cu genul acesta de fete dar una care sa-l tina la distanta-putin e mai interesanta.Si apoi vezi daca iti place intradevar de el si daca lui de tine deasemeni .
Astept sa vii cu vesti.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Mindy spune:
Diana, m-ai facut sa-mi aduc aminte de o poezioara care circula intre colegi la scoala in caietul de amintiri:). Citez:
"Sa iubesti un fotbalist, e un lucru foarte trist
Cand e dragostea mai dulce isi ia mingea si se duce ".. pam pam :)))
Lasand gluma la o parte, ai grija de TINE, lasa lucrurile sa decurga de la sine, nu te 'strofoca' sa te placa, daca te place te place asa cum esti. Fii naturala, sincera, degajata si nu te indragosti prea tare :)
Sa ne spui cum a fost la intalnire.
tuinea spune:
Raspuns la problema ridicata de tine nu exista pentru toata lumea la fel.
Fiecare om are calitatile si defectele lui. Sa te faci placut este o chestie care se muleaza cu firea fiecaruia.
Asta este nu toata lumea ne iubeste si nici noi nu iubim pe toata lumea.
Da celuilat libertatea de a decide daca te place sau nu. lasa-l pe el sa faca primul pas. imi dau seama din ce in ce mai mult ca ne-am pierdut feminitatea. Dictonul: ladyes first a inceput sa fie aplicat peste tot si nu mereu foarte corect.
Acum este randul lui sa fie cel care initieaza ceva.
Cat despre faptul ca este fotbalist nu cred ca are nici o treaba. Se pot gasi si sportivi serios, cu dorinta de relatii stabile si sunt destui sa o dovedeasca. Important este tu sa nu te indragostesti de fotbalistul X ci de omul X!