plz helppppp

plz helppppp | Autor: rodicaosoian

Link direct la acest mesaj

fetelor,am nevoie de ceva sfaturi
dupa 2 aproape 2 ani de incercari, insfarsit ieri am fost un test cu doua linii,am fugit la farmacie ,am cumaparat cel mai scup test pe care la-m gasit si a iesit si celalalt pozitiv dar linie era asa roz nu foarte pronuntata,bunn
eu ma-m gasndit ca poate nu era urina prea concentrata ca le am facut la nici o ora diferenta
astazi ma-m trezit la 6 am si repede mi-am facut din nou testul, si abea se mai vedea a doua linie,mai vag ca si ieri
acum eu sant cam speriata,me frica sa nu fie altceva
nici nu vreau sa scriu sau sa ma gandesc
simntome nu am de gravida,avand in vedere ca la prima sarcina am vomat non-stop pana la 5 luni
va rog ,daca ati patit la fel sa imi impartasiti si mie din experienta voastra,asta ajuta foarte mult
PS.programare am la doctor luni,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Draga mea,felicitari !!! Daca ti-a iesit si a doua liniuta e clar ca esti gravidutza! Incearca sa te linistesti si pina luni,gandeste-te la ce ai de facut.Neaparat incepe acidul folic!!!

Cautind o bucatica de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Idaira,iti multumesc de raspuns si ca mi-ai amintit de acidul folic,ma duc sa il iau
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, rodicaosoian! daca ti-a iesit si cea de-a doua linie, chiar daca e mai slab colorata, esti gravida. dar ptr linistea ta fa repede un test de sange, beta-hcg si-ti va spune cu siguranta daca esti gravida.e cel mai sigur test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

BRAVO RODIIIII
NO MORE HSG, I GUESS, RIGHT??

ai grija si sa ne dai vestea buna cat mai curand!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

asa este dia,no more HSG
CE BINE CA AM SCAPAT
va doresc la toate sa aveti bebe cat de curand
va pup

Mergi la inceput