LMA tauroaice (27)
Raspunsuri - Pagina 7
Eftimie C. spune:
Scuzati absenta.Azi am facut somnicul de amiaza si apoi am scos una bucata copil energic la aer.Abia ne-am intors si tati e cu nasul in
la meci, eu bantui pe forum si Edi se joaca cu Thomas.Cu siguranta ne vom culca tarziu ca vrem sa urmarim un film dupa ce face nani copilul (doar maine e liber si putem lenevi pana tarziu) 
Silar scuze pentru confuzie, am citi printre randuri.
Gabitz ia un fresh acuma
E ok?
Ruxandra sa aveti o calatorie placuta si la intoarcere sa ne dai detalii 
See you tomorrow!
silar spune:
Vai de mine fetele, dar ce facem noi pe pagina 3?? Aproape ca am crezut ca nu mai avem topic 
La multi ani de ziua munci

Danelutza spune:
... eu am sarbatorit prin munca, in casa si in gradina. 

mhldvrc spune:

Abia acum am ajuns acasa, am fost in Herastrau, cu rollele.
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
Eftimie C. spune:
cu a doua
in fata.Noi suntem singurei ca tati lucreaza.Cica bugetarii sunt liberi de 2mai![]()
Scuzati ca n-am intrat mai devreme, dar azi am avut program de trimis sms-uri si mail-uri in Italia si Franta.Of, mama lor de limbi straine 
Noi de 1mai am sarbatorit la un gratar prelungit cu o vizita pana la 2 noaptea (Edi abia a facut ochisori; deh ieri a alergat si dansat de ne-am crucit
).Azi stam prin zona si maine mergem la socrela si ramanen peste noapte pentru ca duminica se iese la cimitir la morminte si e o buna ocazie sa vezi toata familia adunata.Sa speram ca si vremea ne va permite ca sunt semne de 
Azi ce planui aveti pentru
ZIUA TINERETULUI?
iahim spune:
quote:
Originally posted by mhldvrc
si
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
Si atat???