LMA tauroaice (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Danelutza si Sanduta,LA MULTI ANI!Sa fiti iubite,sanatoase,si rasfatate de ziua voastra!Cu intarziere,dar sper sa primiti si murarile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sanduta, bine ai venit printre noi!
Eu am niste draci de zile mari, asa ca ma retrag, am trecut doar sa va salut!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sanduta - am fost la inceput, dar m-am "mutat" la dulceturi si papanasi.
pupici tuturor.ma duc sa-mi hranesc matza!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lexi, ce draci ai??? pupici la fata dulce, acum am vazut pozele:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am avut probleme cu banca ca nu mi-au intrat in cont niste bani pe care i-am depus alaltaieri. De aceea aveam draci. Azi s-a dus sotul la ei sa vada ce s-a intamplat si se pare ca se rezolva azi, dar pana nu vad banii in cont nu ma linistesc.
Fetelor sarbatorite maine, gabitz, Ruxandra si iahim, eu va urez de azi la multi ani, zile insorite alaturi de cei dragi voua si nu in ultimul rand multa, multa sanatate! Sa petreceti frumos!
V-am mai spus eu ca in week-end nu pot sa intru pe net ca nu ma lasa fii-mea. Tratatia urmeaza luni, parol!
Am pus si cateva poze noi cu Maria, de aseara, in link-ul din semnatura.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Scuzati absenta, dar am avut probleme cu si a trebuit sa reinstalam Windows si toate celelalte programe Inca mai lucram la programe, dar macar am net
Cu scuzele de rigoare, pentru intarziere LA MULTI ANI, Danelutza!Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Sanduta bine ai venit printre "surate" si tie si sotului tauras!
Avand in vedere ca maine avem pomenirea de 1an pentru bunicul si unchiul meu, nu voi putea sa va ofer cafelute, ceaiuri si sucuri de fructe; astfel profit de ocazie sa mai fac niste urari:
LA MULTI ANI, Gabitz, Ruxandra si Lexi!Sa aveti parte numai de bione si mai ales sa fiti iubite fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nu a mai trecu nimeni pe-aici?
Inca o data sarbatoritilor de maine.Ne auzim luni la , ca dau eu de baut ca e ziua celei mai bune prietene a mea din liceu si a soacrei Si-apoi doua zile la rand dau tot eu de baut, dar nu va spun de ce pana atunci
Ciao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sanduta ti-am zarit dolofanelul, scump tare. Am vizionat toate pozele, asa am putut vedea fericita mamica si taticul lui Cezar, bineinteles.

Lexi ce scumpa-i pustoaica ta, imbracata in rochitica rosie

Carmen, la multi ani soacrei si prietenei. Cred ca dai de baut ca-s sfintii Constantin si Elena... Ghicii sau nu ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
sunt trista....eliza s-a pricopsit cu o "frumusete" de otita, asa ca toate planurile mele de duca pentru maine s-au anulat!
asa ca urez si eu la multi ani ruxandra, lexi, iahim si lili!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput