LMA tauroaice (27)
Raspunsuri - Pagina 16
Eftimie C. spune:

Iahim multumesc pentru cafea, pe-a doua o ofer eu acum.
Gabi sa ne tii la curent cu rezultatul analizelor si cu evolutia lui Lili 
Lexi trebuie sa fii tare incantata de sosirea mamei tale.Ce bine!
Danelutza faci preparative pentru maine?![]()
Gabitz, Mihaela, Lexi multumesc pentru grija voastra, dar dupa o saptamana intarziere, ieri mi-a venit cm.Mi-e inca rau si caut explicatii.
Noi am profitat ieri de ziua frumoasa si am stat cu Edi afara la scranciobele si apoi in parc 
Din pacate, il tot incerca o raceala si azi noapte mi-a facut febra si acum e acasa si e fornait.Sper sa nu se agraveze.Nici nu stiu ce sa-i dau.![]()
Eftimie C. spune:
Vad ca ati cam ocolit subiectul nostru azi 
Aveti grija sa fiti maine prin zona, ca am eu informatii ca da cineva de baut ![]()
Edi mi-a facut febra 40 azi.I-am administrat repede Eferalgan cu algocalmin si i-a scazut, ba chiar a transpirat o tura.Acum savureaza gogosi, c-a avut pofte dupa boala
si mami a executat ordinul.
O noapte linistita tuturor!
silar spune:
Carmen bine ca te-ai lamurit.
Maria mea merge la cresa si nu are nici o treaba cu mine, sa fie si ea un pic suparata ca ramane fara mine, nici o treaba nu are, papa - doarme
pup la tauroaice si taurasi
mhldvrc spune:
Danelutza

La Multi Ani!
Tot ce-ti doresti, sa se-ndeplineasca.
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
Gabi_K spune:
Danelutza la multi ani!!!!
Carmen multa sanatate, ce mai face Edy?
Lili e bine, am fost ieri un pic pe la Praktiker si Selgros, sa ma orientez in domeniul cadou pt ziua ei, dar nu-s mai desteapta nici acum:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
gabitz78 spune:
danelutza - la multi ani si mai ales, multa sanatate si putere sa te ocupi de matza ta!
te asteptam la cotitura!
![]()
carmen - poate ai racit jos????de-asta sa fi intarziat si sa-ti fie rau????zic si io...fa-ti matale o eco abdominala!multa sanatate lui edi.
gabik - pupici si sanatate scumpetei!
lexi - asteptam poze cu carliontata mica.
azi n-am avut de lucru si i-am promis cumnatei mele ca stau si cu baietelul ei de 2 ani jumate!
asta e!sa-mi fie invatatura de minte!![]()
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabi_K spune:
Gabitz, te pregatesti cumva pt bb3 si acum iti incerci aripile?![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
anangel_lexi spune:
Buna la tauroaice!
Danelutza, la multi ani, multa sanatate si clipe minunate alaturi de printesa ta si de sot!

Uitati si pozele promise, incepand cu asta.
Carmen, bine ca pana la urma i-ai dat de cap. Sunt sigura ca starea de rau o sa-ti treaca intr-o zi doua. Se mai intampla dereglari din astea. Eu de ex. luna trecuta am avut cm de 2 ori iar luna asta deloc. Si e 100% sigur ca nu-s gravi. Pur si simplu ma mai dereglez din cand in cand de la oboseala, stres, etc.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
jenn spune:
LA MULTI ANI Danelutza!Sa ti se indeplineasca dorintele,sa fii sanatoasa si te bucuri cu ai tai de o zi speciala!
sanduta spune:
Buna fetelor
Sunt si eu in zodia taurului. Ma primiti?
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar