Aspirante optimiste > 20 ani (299)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, astazi am fost la dr iosup si o sa avem un
BAIETEL

Totul este in regula, organele de dimensiuni si aspect normal, placenta de gradul 1/2 si IR stanga marit. Bebe are 6.5 cm si este mai mare cu 2 zile.

va pup si va doresc numai bine tuturor.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Felicitari!!1
Sa fiti sanatosi

http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

Salutare fetelor!Eu am lipsit cam o saptamana .Dar vad ca avem noutati!Sorvint esti graviduta!Ma bucur tare mult pentru tine!Ai vazut ca DD e bun si nu ne lasa la greu!Sa fii sanatoasa si tu si comoara din burtica!

Alte noutati mai avem pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Sorvint, am avut emotii, pt ca la inceput se vedea doar sacul nu si embrionul.
M-a asezat dr cand pe dreapta, cand pe stanga, cu ceva asezat sub fund si s-a vazut bebe.E un cerculet si se vede ceva miscand, e inimioara.Sotul meu a fost fosrte uimit, zice:uite, uite se misca ceva acolo, ce e?era inimioara.Embrionul la mine e mai mic din cauza ca am ovulat mai tarziu.Fug sa cumpar sa fac ecva de papa ca nu mai am nimic in casa si la 7 dim urla stomacul meu, am papat o banana.Revin repede.
Pupici la toate fetele.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Ramo multumesc pentru faptul ca mi-ai impartasit din experienta ta. Abia astept sa merg si eu saptamana viitoare si eu la medic,numai ca nu am programare pentru eco ci pentru consult. atunci cand mi-am facut programarea o facusem pentru ca vroiam sa vedem ce pasi urmam pentru a ramane insarcinata. si uite ce surpriza acum.
sper sa pot sa fac si eu eco foarte curand pentru ca a mea dr e foarte ocupata.
te pup si pe tine si pe bb-ul tau si sa iti de DD o sarcina usoara.

Sorina 5 +

Mergi la inceput

Mary felicitari pentru baietelul tau si sa dea Doamne Doamne sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara.
Abia astept sa treaca timpul sa pot afla si eu daca e fetita sau baiat. pana atunci ma bucur de fiecare moment .
te pupicesc si pe tine si pe baietelul tau

Sorina 5 +

Mergi la inceput

adela bine ai revenit printre noi. iti multumesc mult pentru urari. sa stii ca nu ne-a venit sa credem pentru ca deja credeam ca dupa atata timp sunt anumite probleme si de aia nu se mai intampla.
si vreau sa iti multumesc pentru ca datorita tie am ajuns aici la aspirante optimiste dupa ce mi-ai rasp la povestea mea si m-ai indrumat aici, unde mi-am facut foarte multe prietene. si se pare ca mi-ati purtat noroc.

Sorina 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaalba spune:

Sorvint-sper sa ne molipsim de la tine, cat mai repede!Eu maine merg la monitorizari si tot de maine incep sa iau duphaston pt endometru ca e cam mic.Iar de azi incepem sa !Ma tot gandesc ca suntem in saptamana mare si parca nu se cade sa trecem la treaba dar poate tocmai acum o sa faca DD o minune si pt noi!Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajarile voastre.
Sa dea Dumnezeu sa aveti parte si voi toate de aceasta bucurie cat mai repede!
Maryb, draga mea, te felicit si aici, un baietel sanatos si frumos sa ai!

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Adela si eu am avut aceiasi problema ca si tine, tinand cont ca este Saptamana Mare, insa nu puteam sa ratez o luna de stimulare. Poate iepurasul ne face si noua un cadou.
Tu ce tratament ai pentru stimulare?

http://tt.lilypie.com/I2vzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Buna tuturor
s-au intamplat o groaza de-a chestii pe aici de vinerea trecuta
FELICITARI tuturor proaspete viitoare mamici!
Maryb, chiar daca nu ne-am intalnit niciodata pe forum eu te stiu dinainte de a fi mamica - nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul! Sa-ti traiasca nazdravanul si sa fiti cei mai fericiti!
Ramo2007 felicitari pt inimioara!
Si toate cele bune tuturor!
Fie ca visul nostru sa devina realitate cat de curand!

Mergi la inceput