Asa e, nu trebuie sa se bage, dar in practica, cand sta cu ei in casa si are alta parere (chiar daca poate gresita--nu discut asta eu as zice probabil ca bunicul dc. as fi bunica ), nu cred ca e practic/fezabil sa crezi ca o sa isi tina gura vesnic. Solutia este sa nu mai locuiasca impreuna sau sa se suporte reciproc cu bune si rele, cu opinii diferite. E stresant.
Va multumesc foarte mult ptr timpul acordat fetelor,ptr sfaturile voastre,cum o mai "spuneam" si inainte,la fiecare mica problema sau semn de intrebare ptr mine,la voi imi gasesc raspunsurile si linistea;-)
Astazi vom pleca ptr 4 zile la Miami,fara piticuta,tata si bona vor ramane cu d-shoara,si nici nu vreau sa ma gandesc ce dastrabalare vom gasii cand ne vom intoarce,probabil tata va fi alb la par din cauza piticei,si pe ea cu noi mofturi,macar venim cu bateriile incarcate,si cu vreo 3 tone de rabdare;-)Atat de mult ne-am dorit sa o luam cu noi,dar nu suporta soarele,plange foarte rau,i se inrosesc ochii,devine foarte nervoasa...
Tata in ultimele zile s-a mai schimbat,probabil dupa discutia pe care am avut-o duminica cu el,si probabil iar l-a certat mama la telefon;-)Aseara chiar i-a facut observatie Briannei,ptr ca a scos toti strugurii din frigider,sincer,m-a surprins reactia lui,a certat-o,ceea ce pana acum nu s-a intamplat...
Eu va sarut dulce,un Paste fericit alaturi de cei dragi,si o viata linistita!!