Bucurii de sept-oct 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Revin ca am uitat s-o pe Itzy pentru efortul depus pentru noi toate, dar cred ca nu-i pare rau pentru ca avem si noi o nepotica pe care avia asteptam s-o vedem

Acum chiar plec...

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

cine imi da un clik sa cresc mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

scumpik, ti-am trimis pm!
ceva e gresit la codul swift! verifici te rog,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Lumina si caldura Sfintelor Pasti sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze calea si sa va bucurati din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care va inconjoara!

Sarbatori Fericite pline de iubire si sanatate alaturi de cei dragi !

Itzy mie mi-au perceput in afara de cei 10 RON trimisi un comision de 3,66 RON. Nu stiu daca e normal sa mai perceapa si Bancpostul inca un comision de 1,1 RON si sa-i traga din cei 10 RON ... Multumim ca te-ai ocupat tu de toate si cu atatea peripetii ... mi se pare mie sau toate ti se intampla numai tie??? . Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

beatrix ti-am trimis pm. vb cand revin. puup

Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

cine imi da un clik sa cresc mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Itzy, bine ca ai reusit sa rezolvi cu buchetul! M-am distrat copios mai ales la faza cu pustiul din metrou.
Beatrix, eu cum fac cu banutii, ti-i pun in plic si ti-i trimit? Asta in cazul in care nu planuiti sa ne faceti vreo supriza intr-unul din week-end-urile urmatoare
Am vazut pozicile cu Matteo si Ruxica, fff frumoase. Ce mai, masina au, se dau mamicile peste cap sa le faca si o casuta si gata...asteptam nunta.
Eu sunt foarte suparata, in niciun an nu mi-au iesit ouale asa de urate ca anul asta. Asa ca azio o sa umblu dupa culori tempera non-toxice ca sa revopsesc ouale.
Si pentru ca nu cred ca mai apuc sa intru pana marti, va doresc ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by festina

Itzy mie mi-au perceput in afara de cei 10 RON trimisi un comision de 3,66 RON. Nu stiu daca e normal sa mai perceapa si Bancpostul inca un comision de 1,1 RON si sa-i traga din cei 10 RON ...

Extraordinar...ce shnapani!! Pai da...aia asa mi-a spus ca ambele banci au dreptul sa isi opreasca comision.

quote:

Multumim ca te-ai ocupat tu de toate si cu atatea peripetii ... mi se pare mie sau toate ti se intampla numai tie??? . Te pup

Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006)

Festina ...asta zic si eu mereu...parca toate mi se intampla numai mie...My name is Trouble!...BIG TROUBLE...That's my name!

In alta ordine de idei, astept confirmarea ca a primit Cristina buchetul si abia apoi ma taxeaza...Au spus ca isi asuma ei asta...Hai ca nu or fi baieti prosti pana la urma

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

scumpik, te astept inainte sa mai incerc o data!
Lexi, stai linistita ca m-i dai cand ne vedem! sa-ti treaca supararea!

Mergi la inceput

Pufy, Festina, Lexi, merci de urari!
Paste fericit si voua, sa va aduca Iepurasul multa sanatate, fericire, bucurii si tot ce va mai doriti voi!

Mergi la inceput

...asta zic si eu mereu...parca toate mi se intampla numai mie...My name is Trouble!...BIG TROUBLE...That's my name!

Itzy,!
gandeste-te la partea pozitiva! sigur ai s aramai in memoria agentului 007 si data viitoare sa vezi cum vei fi servita imediat!

sper sa-i mearga netul Cristinei ca abia astept sa vad reactia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Am sunat la Cristina fiindca aia nu raspund ...si nu mai aveam rabdare...cred ca nu mai vor banii...sau nu stiu...

A primit ce i-am trimis noi

Acum unde credeti ca era? Plecase la cumparaturi...de Paste...Este o grozava!!!

A zis ca intra diseara pe net!

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput