Condica Salajencelor 46

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ioana , drum bun , Sarbatori Fericite , distractie placuta , sanatate si numai bine !

Ma duk sa imbuk ceva si ma apuc de vopsit ouale .

Hai ca mai trec pe la povesti ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor eu va doresc spor la treaba, sa aveti SARBATORI FERICITE!!!, multa veselie in casele voastre si petrecere frumoasa pe oriunde ati fi!

Pe mine ma asteapta un we plin, marti si miercuri am examene si apoi de joi incepe week-endul. Suntem liberi din 1 pana in 5 mai, cu totii.

V-am pupat, nu stiu daca mai apuc sa intru.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

il culc pe alex si viu la o poveste

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Am terminat si eu ouale. Au iesit frumoase . Ma gandesc ce sa prepar de Paste , k maine as vrea sa merg la ceva cumparaturi .
Voi ce bunatati faceti ?

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

salutare tuturor
saratori fericite tuturor
si io vreau oua rosii, da aici nu se gaseste vopsea

Mergi la inceput

mancare de paste, hmmmmm colegu vine acasa doar marti, nici macar luni la stropit asa ca amancare o sa fac marti
eu de obicei de sarbatori fac mancare ca pentru o zi de duminica, ca ramane si nu imi place sa arunc.M-am andit la o rulada de carne tocata, ca de maruntaie nu imi place, apoi niste salata de boef pt colegu ca e inebunit,o ciorba traneasca, ca de perisoare am facut saptaman trecuta, si o friptura.Niste saratele, un cremes rapid si un tortulet, ca marti are Alex 5luniA si o sa fac niste baghete umplute cu sunca, oua fierte, branza, castravetisi niste margarina, amestecate cu miezu de paine si bagate la figider pana a doua zi Cam atat, eu cred ca e destul pt doi oameni, ca Alex nu vrea inca

Mergi la inceput

Va spun si eu noapte buna . Am scris si listutza de cumparaturi pentru maine .
Eu am laut aperitive si nu mai stau sa cocalesc nimik . Totusi , voi face niste muffins cu branza feta , un tort crema de zahar ars si probabil un chec de ciupoerci , cascaval si ficat .
Las cafelutza pregatita pentru maine dimineatza !!!

Noapte buna !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

noapte buna si de la noi
eu dau cola

Mergi la inceput

Buna dimineatza !

Va poftesc la cafelutza !

Am o nelamurire . Acum cativa ani am facut o pasta de branya cu ceapa , dar nu mai retin ce anume am pus in ea , smantana sau maioneza ?
Daca iti mai amintesti , Bianca , cred ca era acum 2 ani cand ne-am intalnit la troita de Pasti si ati venit la noi , v-a palcut si voua tare mult si spuneai ca le vei face si tu feciorilor tai . Nu-ti mai amintesti cumva ?

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput