Reteta de drob de pui sau porc
Buna ...vreau si eu urgent o reteta bunaa pt drobul de pui si de porc
Multumesc
Raspunsuri
Balbina spune:
Draga Ina, poate ai primi mai multe raspunsuri (si mai rapide) daca ai pune un titlu mai precis la subiect. L-am schimbat acum, dar incearca pe viitor sa pui un titlu mai exact.
Cu referire strict la subiect, am dat o cautare si am gasit mai mutle subiecte despre drob, dar in primul rind, majoritatea erau cu retete de drob de miel, in al doilea rind sint arhivate, si deci, nu se poate scrie in ele mai departe. Asa ca las deschis acest subiect.
Uite aici gasesti retete de drob de care te intereseaza: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=96802
si aici sint 2 retete: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24009&whichpage=2
Succes la bucatareala!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Annie80 spune:
eu anul trecut nam gasit ecat carne de miel aici, nu inima, ficat etc.... si am luat o reteta drob de miel, si inlocuit mielul cu puiul (am pus 500g ficat si 500g arne de pui pilpa nu piept, verdeata, oua sare peper etc). a iesit la fel de bun
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
Buna!
Eu fac drob de pui (ficat de pui, pipote+inimi, piept de pui), verdeata (marar si patrunjel verde), ceapa si usturoi verde, toate date prin masina de tocat. Pun cam 6-7 oua, sare, piper amestec bine. Apoi pun in tava foietaj cumparat, pun compozitia si imbrac iar in foietaj, ung cu ou si la cuptor!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
flori76 spune:
Deoarece nu mancam carne de miel,ied...tocmai ce am executat un drob din pate.
Reteta:
10 oua,2-3 cepe,4 linguri orez,o cutie de 200g pate,sare,piper,verdeata.
Se fierb 4 din cele 10 oua.
Se toaca ceapa,se caleste si se lasa la racit.
Se fierbe orezul si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga si sa se raceasca.
Intr-un castron se amesteca 6 oua si toate celelalte ingredient(inclusiv ceapa calita si orezul fiert).
Se tapeteaza un vas cu ulei si faina,se pune jumatate din compozitie,apoi ouale fierte culcate,pe lung(ca atunci cand taiam felia de drob sa se taie frumos si din ou) si la sfarsit cealalta jumatate de compozitie.
Se da la cuptor pana se rumeneste(eu l-am tinut la 200 grade).
Pofta buna si sarbatori fericite!
Flori