Mamici din Arad! (96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Eu nu am avut net ieri asa ca dupa ce toata ziua a stat calculatorul deschis,poate-poate,inspre seara m-am enervat si l-am inchis.

Ada sa-ti traiasca feciorul Vlad La multi ani! si sa-i faci fericiti pe parintii tai.
Cristina ti-am trimis PM.
Cristina(maria) imi pare rau ca trebuie sa amanati concediul.Cum mai e Mara.Poate totusi puteti pleca.
Clau suna tare academic ,ma gandesc ca ti se trage de la pozitia sezanda din timpul seviciului.Poate ceva gimnastica medicinala ti-ar fi de folos.Tot nu ne-ai spus daca i-a placut lui Raul bicicleta.Ale noastre nu au sosit inca
Gabi eu cred ca Ioana imita ce vede la voi.Adica tenis,box,etc .Mela cand ma pocneste face ce face si ajunge in ochi, de vad stele verzi.

Carmen(32+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Clauditza , sanatate;sper sa nu fie nimic grav si sa sew rezolve cu sport!
Cristina , noi o sa avem puiuti de rottweiler peste vreo 3 saptamani.Acum nu stiu pe nimeni sa aiba puiuti de vanzare, dar daca se grabeste poate incerca la piata Obor poate gaseste acolo, sau pe net, sau in vand cumpar. Il intreb seara pe Cipri si daca stie el pe cineva cu puiuti de rott iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!
Ma intrebati cum am descoperit. pai eu am probleme cu coloana de muta vreme. Inainte de a-l avea pe Raul faceam periodic fizioterapie, dar de cand il am pe Raul m-am lasat de tanjeala. Dureri am avut si nu prea, doar ca in perioada pregatirilor ptr ziua lu Raul m-a durut ingrozitor plus ca am observat ca oasele de la gat (nu stiu cum le zice) s-au cam deformat...nu stiu cum sa va explic, unu a iesit tare rau in afara, iar celalalt nu se mai vedea, plus ca eram si umflata in zona respectiva. De atunci a inceput si coloana sa ma doara din ce in ce mai rau. Mi-am facut programare la EuroMedic...o luna de zile am asteptat sa-mi vina randul.
Acum ce sa va spun, cu cat citesc mai mult pe net devin mai ingrijorata

offfffffff am ceva urgent de facut...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, gestul Ioanei a fost involunar, doarme cu mine in pat si s-a "cuibarit" cu spatele la mine in brate.Mi-a mai spart o data gura tot asa. De jucat nu ne prea vede, ca nu exageram, ieri nu am jucat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

MAMICI DIN ARAD,
am o rugaminte MAXIMA: vreau sa iau un catel kupiilor mei si uitandu-ma pe net am dat de dl Vlad Tudor, 0722 947909, care mi-a spus ca are vreo 50 de goldeni retriever (de care vreau eu), vreo 80 de labradori, beagle etc, intotal vreo 300 de pui de vanzare. ideea este ca trebuie sa-i trimit vreo 250 euro online la posta, pe numele altcuiva: MOT COSMIN NELU din str Aleea Neptun, bl Y6.

RUGAMINTE: stie cineva ceva de canisa asta mare (mi-a spus ca e pe undeva pe langa oras, dar fiind asa mare ma gandesc ca e imposibil sa nu fi auzit ceva), ati auzit ceva de cei doi domni??? niste colegi imi spun ca e tzeapa, gasesc 10 fraieri pe internet si pana te trezesti tu ca nu-ti aduce cainele (apropos, mi-l trimite cu trenul)ei dispar.

totusi, sper sa fie oameni de cuvant, bebushii isi doresc ff mult un catel, pe care li l-am promis de toamna trecuta.

mersi de orice info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Multumim de urari!
Carmen, intrebai de dentist. Si eu am avut aceeasi intrebare cand eram insarcinata cu Vladut si mi s-a raspuns ca e chiar indicat in perioada sarcinii sa se aiba grija de dantura, sa se repare ce e de reparat. Mah da greu va ajung bicicletele alea...nici de veneau din China.
Gabi, intoarce-te pe partea cealalta, poate te "fardezi" simetric. Ea nu s-a lovit rau dand cu capsorul in al tau?
Clau, hai sa mergem la sala, poate te repari cu exercitii fizice.
Nico, voi la cat timp o "montati" pe cateaua voastra? Ca ale noastre apuca mai rar, adica doar una dintre ele a avut o data catei.
Alina m, cand ai examen? Ce mai face Dragos, ca vad ca Iulia nu-mi mai pove chiar nik de el.

Cristina, si mie mi-ar trebui cva pantofi. AM incercat ieri sa-i vad dar mergea rau netu.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ana_Oana, am citit ce-ai scris si mi-am chiar intrebat barbatu' daca a auzit de asa ceva, el avand prieteni care se ocupa cu caini. N-a auzit de nimeni cu atatia pui, poate fi tzeapa. Dar mi-a spus ca prietenul lui are om care-i aduce orice caine, depinde de cati bani esti dispusa sa dai pe el, in functie de asta fiind si pedigreeul cainelui. Deci, daca vrei, vorbim. Tipul asta ne-a vandut si puii nostri de la rottweiler, el s-a ocupat de monta... Aaaa, si el ne-a facut rost si de calutul ce l-am cumparat de curand.

Mergi la inceput

Hai ca m-am uitat si eu, curioasa, pe google. Sunt multe anunturi de goldeni. aici si www.eanimale.ro/anunturi/caini/vanzari/labrador-retriever--transport-gratuit_4157.html" target="_blank">aici si www.interactiuni.ro/vand-pui-din-rasa-golden-retriever-descendenti-din-parinti-campioni-4311/" target="_blank">aici. Sunt multi din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Mersi Ada,
intr-adevar sunt multe anunturi cu goldeni, dar nimeni nu-i are "pe stoc", sa zic asa. am sunat si in Bucuresti, TM, BH si Arad.

nenea asta din arad mi-l trimitea maine (le-am promis copiilor ca saptamana asta o sa aiba o supriza, asa ca incercam sa fac rost cat mai repede). ceilalti - peste 1 saptamana, doua - 1 luna. motive - tot felul: ca n-au vaccin, ca nu sunt aici, ca-i aduc din ungaria etc. dl din arad a fost singurul care mi-a zis ca are (si nu 1-2 , ci 50!!!) m-a intrebat de culoare, mai mare, mai mic etc. mi s-a parut putin suspect, in conditiile in care eu n-am gasit (de vreo saptamana) pe nicaieri, el sa aiba 50 de pui, toti ai lui.

urmatoarea varianta pe care o am la indemana e sa ma duc duminica in targul de animale, poate gasesc acolo. dk nu, luam legatura cu tine.
aaa.... despre pret: 8 milioane in oradea, 7 in arad, 11 in bucuresti(in bucuresti cu pedigree cu tot, n BH si AR cu transport gratis, fara pedigree, care era 800.000)

speram sa fie adevarat, ma duceam la posta cu banii si maine aveam catelul.

mersi inca o data,

Mergi la inceput

Eu nu stiu daca e tzeapa sau nu, dar pare... Mult succes sa gasesti cat mai repede!

Mergi la inceput