Spermograma , unde ????
Buna fetelor,
Va rog sa mi recomandati si mie un laborator BUN din Bucuresti pt spermograma
Undeva unde sa nu se astepte f mult pt programare si eventual sa si poata interpreta rezultatul
Merci mult
valeria72 spune:
Mie mi s-a parut ca cel mai bine fac spermograma cei de la Giulesti, dar si la Medlife o fac in fiecare luni de la 7-9
Aspiranta la titlul de mamica 
Dariela spune:
Aproape toate clinicile unde se fac fertilizari in vitro, se fac si spermograme. Lista lor completa o gasesti pe prima pagina a fiecarui capitol FIV.
La Giulesti nu se asteapta mult pentru programare, dat fiind faptul ca se lucreaza zilnic.
Se mai face si la Centrul Victor Babesi, dar nu-l recomand datorita conditiilor de recoltare.
Dariela
felix76 spune:
fetele,
cea mai cea spermograma, peste care se uita orice doctor ginecolog de la orice clinica este cea facuta de Dr. Biolog Matei. Poti face programare la IDS unde este program miercurea de la 4 la 7 seara si sambata de la 9 la 12. Telefon pt programare: 0212115863. Suna pana iti raspund, sa stii ca raspund greu da raspund.
Alt loc unde o poti gasi pe Matei este la cfr2. Daca vrei mobilul ei da-mi un PM si ti-l trimit.
Este o draguta, face si interpretare si iti spune ce e de facut in continuare!
Succes,
Felix
marynik spune:
Multumesc fetelor ,
La dr Matei ma gandeam si eu ....numai ca nu eram sigura unde o gasesc
Felix , spune mi te rog , cand sun la IDS specific ca vreau programare la dr Matei sau dansa e singura care se ocupa de spermograme ?
Acolo se face recoltarea , da ?
Rezultatul in cat timp ti l da ?
Daca mai ai sa mi spui si alte detalii care crezi ca mi ar fi folositoare , iti multumesc anticipat
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
felix76 spune:
Din cate stiu eu ea e singura care face spermograme dar ca sa fi sigura intreaba! Daca ai rabdare, rezultatul ti-l da in aceeasi zi si chiar poti discuta cu Dr. Matei despre ceea ce gaseste acolo!
Recoltarea e bine sa o faca sotul acolo pt ca proba e buna sa fie cat mai proaspata! Norocul lui ca au terminat de renovat camera de recoltari!
Iti doresc succes si sa vina bebe repede repede!
Felix
marynik spune:
Dupa luuungi insistente la tel , am reusit sa l programez la IDS
Felix , inca o mica rugaminte la tine , imi poti da un punct de reper unde este lab pe Calea Dorobantilor ?
Recoltarea o sa o faca acolo , sper ca spatiul respesctiv este ok , adica ma intelegi ce vreau sa spun...![]()
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
marynik spune:
Inca ceva ,
Nu mi a spus nimik de anumite conditii , adica cat timp abstinenta , regim , etc...te pricepi tu sa mi spui ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
felix76 spune:
Mari,
Noi ne duceam cu metroul, coboram in Piata Romana si iesi la gura de metrou dinspre ASE, nu treci strada, faci dreapta pe langa cladiri si mergi pana la prima intersectie, unde treci strada la stanga si gasesti Dorobantilor... Mergi vreo 200-300 m, treci pe langa Ambasada Serbiei parca si inca cateva ambasade si IDS-ul este o cladire galbuie, trebuie sa intri undeva in curte...
Sper ca nu te-am zapacit...
Felix