Copilasi din 2002 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
Anina_n spune:
Hristos a inviat ! ![]()
Noi am petrecut o zi linistita, acasa. Dupa atatea pregateli, doar ne-am relaxat, azi. ![]()
Paste fericit, in continuare, dragi mamici ! 
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Gabi_K spune:
Ai mei au fost la tatal lor, eu p-acasa, le-am facut un tortulet cu branza, Lili a mancat 2 felii mari de parca n-ar fi mancat de zile intregi
Acum mai iesim sa dam o tura cu trotineta:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
Anina_n spune:
Gabi_K, si Cristinei ii place sa se dea cu trotineta. Ia uite, aici, ce viteza baga ! ![]()
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Gabi_K spune:
am vazut-o pe Kiki... am fost si noi vara in acel parc:) are si Lili o poza cu hocheistii:)
Noi am iesit initial cu trotineta-Robert, bicicleta-Lili, dar upa o tura trebuia sa venim acasa sa vina si Lili cu trotineta. Acum stau amandoi in pat, si arata de parca ar fi obositi... dar tot nu vor adormi inainte de 22
Cristina_C spune:
Adevarat a inviat!!
Am avut o zi cu soare si iar Legoland "a scris" pe noi. Azi am avut curajul sa ne dam in Montaigne russe si,la prima coborare, de fapt cadere libera, m-am simtit cea mai denaturata mama de pe pamant ca l-am urcat pe Robert acolo (desi aveau voie si copiii peste 110 cm inaltime). In timpul cursei n-a scos un cuvant dar la urma a zis ca i-a placut. V-ati dat vreodata cu copiii??
Saptamana asta avem liber de miercuri iar joi, 1 mai, e mare eveniment in localitatea noastra, se inalta un "pom", de fapt stalp (Maibaum) - http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:MaibaumContwig.jpg, se face serbare populara si Robert participa si el cu un dans pe care l-a tot repetat saptamana trecuta la gradinita. Pentru asta a trebuit sa-i iau costum traditional, cu pantaloni trei sferturi din piele cu bretele asa cum se poarta la Oktoberfest
. O sa pun sigur poze cu el.
cristina22 spune:
Hristos a inviat!!
Nina-'poi cu asa ajutoare, cred ca tu ai stat si ti-ai facut unghiile!!![]()
Am facut si noi poze, la bisericuta din Baile Felix, in padure, la masa la ai mei, dar al meu sotz a vrut sa faca "ceva" la aparat si mi le-a sters!!
Cristina-Andrei nu a avut curajul sa se urce in asa ceva. S-ar putea sa organizam o iesire in Europa Park, in Germania si incercam si noi
. Doar e baiat!!
Ca tot vorbiti de trotineta, ma laud si eu cu Andrei, care a si reusit ieri o tranta cu troti, de si-a rupt pantalonii.
Azi avem de stropit ceilati bunici.
O zi frumoasa sa aveti!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
spor la stropit pt cine merge azi:)
Cristina, am mai vazut baietei in costume traditionale bavareze, chiar si bebelusi, aratau tare bine:) Asteptam pozele:)
Sper sa apuc odata sa-mi duc copiii la oktoberfest, dar incepe scoala deja in perioada respectiva:( Cu Robert am fost la sommerfest, era tare incantat:) Totusi oktoberfestul e muuult mai mare, mult mai pompos.
light spune:
Adevarat a inviat!Nicoleta, felicitari si tot binele din lume vi-l doresc!Astept cu nerabdare vesti despre cum a decurs totul. Sanatate multa!
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
salut.
ieri am ajuns acasa. sumntem ok, eu cam franta... sper sa revin cu poze. vaup pe toate, pentru galerie, iar pe katty si nina si pentru telefoane. asa cum stiam, niste dragute!!!
Nicoleta
40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
cristina22 spune:
Nico & Matei, bine ati venit acasa!!!
Refacere rapida si lasa ca ai tot timpul sa ne povestesti si ne pui poze!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)