Aspirante optimiste >20 ani (298)
Raspunsuri - Pagina 7
dadadada spune:
La multi ani fetelor care astazi isi serbeaza ziua numelui!!!
Buterfly si eu m-am mirat ca mi-a facut pregnyl din z10 insa era destul de mare foliculul. Mie mi-a facut de 5000 UI.
Se pare ca organismul a reactionat destul de bine la o jumatate de pastiluta de ovamit z2-z7 + duphaston.
Acum ma rog sa se prinda :)
http://tt.lilypie.com/KrGup2.png
Butterfly1 spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica ! Sa va dea Dumnezeu tot ceva doriti si mai ales un test cu II !!!!!
Dadadada , sper sa ai noroc si sa se prinda !
La mine situatia e clara , e CM sigur ! Asa ca dupa Pasti ma duc sa vac niste teste papanicolau , chlamidia , microplasma , ureaplasm ! Apoi , dupa ce termin cu asta ma apuc si eu de bblik !
Vreau
meu !
Sorvint spune:
cristi buna dimineata. nu fi pesimista.pentru ca nici eu nu am avut nici un simptom de sarcina in afara de sani mariti si de venisoarele de pe ei. inca nu am . doar ca a inceput sa ma doara spatele si coloana. atata tot. asa ca eu zic sa speri si sa fii optimista in continuare si sper din tot sufletul sa ne dai si tu o veste buna peste cateva zile.
beatrice te asteptam cu vesti bune.
fluturas?tu ce faci? cum mai e cu uratii?
4 +
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Sunt Z19,devreme,devreme.
Mi-am schimbat si tickerul ca sa coincida ziua ovulatiei cu realitatea.poate luna asta da!
un moment de iubire
Anidaz , pe cand un test ? Si cu 2 liniutze daca se poate !!!! Ai vazut ce pretentzioasa sunt ?!
Vreau
meu !
cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
cristi buna dimineata. nu fi pesimista.pentru ca nici eu nu am avut nici un simptom de sarcina in afara de sani mariti si de venisoarele de pe ei. inca nu am . doar ca a inceput sa ma doara spatele si coloana. atata tot. asa ca eu zic sa speri si sa fii optimista in continuare si sper din tot sufletul sa ne dai si tu o veste buna peste cateva zile.
fluturas?tu ce faci? cum mai e cu uratii?4 +
eu la sani nu am nimic - doar sunt un pic mai tari si stau drepti
spatele ma doare - e blocat de-a dreptul - dar eu am problema asta de mult timp
in rest ceva impunsaturi cum am zis
si cam atat
si acuma mi-e cam rau, dar asta e pretul daca mananci pizza picanta de dimineata
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
da ce onomastica e azi?
http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png
Cristi , e Sf Gheorghe azi !!!!
Vreau
meu !
Butterfly1 spune:
quote:
Originally posted by Sorvint
fluturas?tu ce faci? cum mai e cu uratii?4 +
Cum sa fie......uratzi in toata regula !!!!

Poate data viitoare dupa ce ma duc la doctoresa sa mai fac niste analize de secretie pt linistea mea sufleteasca !!!!
Asa a fost intelegerea cu iubi.....
Vreau
meu !
Sorvint spune:
imi pare rau fluturas. acum trebuie sa fii optimista pentru luna viitoare.sa iti faci analizele alea nu e rau sa stii.si pe mine m-a pus sa le fac luna trecuta.
acum probabil vor urma alte si alte analize
urez si eu LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica.
4 +